Spectronic til Randers

Elektronikvirksomheden beskæftiger 53 medarbejdere

Spectronic er i dag placeret i disse bygninger på Skindbjergvej vest for Grenaa. Foto: Google Maps

Elektronikvirksomheden Spectronic Denmark A/S flytter til den sydlige del af Randers i løbet af foråret. Og den beslutning vækker glæde på borgmesterkontoret i Randers.

- Det er vi rigtig glade for, og jeg vil starte med at sige hjertelig velkommen. Det er en spændende virksomhed, som kommer. Og med en placering i den sydlige del af Randers, bliver det netop nemt at komme både til Aarhus, Aalborg, Djursland og Midtjylland. 13 veje fører til Randers og E45 kører lige forbi. Det er en rigtig god nyhed, siger borgmester Claus Omann Jensen (V) i en pressemeddelelse.

Spectronic Denmark A/S blev startet i Grenaa for 30 år siden og blev i 2004 solgt til den engelske koncern Cobham. Virksomheden laver overvågningsudstyr til efterretningstjenester verden over og beskæftiger 53 medarbejdere, hvoraf cirka 20 er soft- og hardware ingeniører med forskellige specialer.

- Vi rekrutterer ofte fra Aalborg og Aarhusområdet og har samtidig en række medarbejdere, der bor på Djursland. Vi skulle derfor finde en placering, hvor transporttiden blev rimeligt fordelt blandt medarbejderne, og hvor det er nemt at komme til og fra arbejde. Derfor faldt valget på Randers Syd. Det er vores opfattelse, at det vil være nemt at rekruttere til stillinger i virksomheden med vores nye placering, siger direktør Henrik Mortensen.

Spectronic Denmark A/S flytter ind på Haraldsvej i Randers Syd efter 1. maj 2015.