Søster søgte kæreste til møglækker bror: Nu har han været på date

Der er også et par mødre, der har skrevet. Altså at de har en datter, der nok kunne være noget for den 31-årige gardinsælger og montør

Det har været en travl uge for Mikkel Skjøtt Skipper fra Assentoft.

I sidste uge lagde hans søster en noget alternativ kontaktannonce op på Facebook. Her søgte hun en kæreste til sin 'møglækre' bror.

Mikkel Skjøtt Skipper fandt først ud af, hvad søsteren havde gang i, da beskeder og kommentarer begyndte at vælte ind på telefonen.

Siden har han været på rundtur i de danske medier, ligesom han har fået 300 henvendelser fra piger, der gerne vil møde ham.

- Jeg har slet ikke fået skrevet tilbage. Det vil jeg jo egentlig gerne, men jeg kan ikke svare alle sammen. Jeg skriver nok et svar inde på tråden en af dagene, siger Mikkel Skjøtt Skipper til tv2oj.dk.

Læs også Pia er single på 10. år: Sex kan du jo få alle steder

Der er også et par mødre, der har skrevet. Altså at de har en datter, der nok kunne være noget for den 31-årige gardinsælger og montør. Men derudover har alle henvendelser været ganske sobre.

- Der var en, der skrev, at hun gerne ville føde mine børn. Og ikke mere. Mine kammerater griner lidt. De siger, at nu må jeg se at komme i gang. Det skal jeg jo også. Pigerne kommer jo ikke bare og banker på, jeg må selv gøre lidt for det, siger Mikkel Skjøtt Skipper.

Læs også 67-årige Inger: Man flirter ikke i baren, som da man var ung

Og lidt har han da også gjort.

- Jeg havde en date med en sød pige i torsdags. Det var rigtig hyggeligt, men vi var begge enige om, at det ikke lige var det, siger Mikkel Skjøtt Skipper.

Det hele var egentlig tænkt lidt som en spøg fra søsterens side. Hun håbede på, at der var fem, der skrev. Det blev så til 300.

- Jeg er jo ikke desperat. Jeg er bare begyndt at tænke lidt over det. Også det med at få børn. Min far var kun 21, da han fik mig, og vi har et fantastisk forhold. Et barn kommer jo ikke i løbet af den første date. Og så tænker jeg, at jeg er 45 år, når barnet skal konfirmeres. Sådan nogle ting er jeg begyndt at tænke på, siger Mikkel Skjøtt Skipper. 

01:32

Video: Her kan de se hele indslaget om Laura Skjøtt Skipper, der søgte en kæreste til sin bror på facebook. Siden er beskederne væltet ind.

Luk video