Sort uheld: Grim skade afbrød kamp

Randers Cimbrias Mike Nielsen skal opereres og forventes ude i minimum et halvt år

Mike Nielsen yderst til venstre blandt andet i selskab med broren Chris Nielsen yderst til højre, der har været en stor profil i den danske liga. Foto: Randers Cimbria

De forsvarende danmarksmestre fra Horsens IC mødte søndag Randers Cimbria i en træningskamp, inden basketball-sæsonen går i gang igen.

Men det blev en kort fornøjelse, da kampen efter gensidig aftale blev afbrudt midt inden i anden periode.

Begrundelsen var en meget grim skade til Randers Cimbrias Mike Nielsen.

- Han fik et vrid i knæet, og han ligger på operationsbordet i Viborg lige nu. Han kommer ikke til at spille i hvert fald det næste halve år, men vi har endnu ikke det fulde overblik, siger træner og sportschef i Randers Cimbria Morten V. Hansen til tv2oj.dk.

Det er usædvanligt, at en skade får lov til at afbryde selv en træningskamp, men Morten V. Hansen mener, at det var den rigtige beslutning.

- Det var tydeligt for enhver, at det var en alvorlig skade, så det var en god beslutning, som Horsens IC tog, og jeg synes, det var det rigtige at gøre, siger Morten V. Hansen, der sportsligt kalder Mike Nielsens lange pause for 'en stor svækkelse af holdet'.

Også Horsens IC har kommenteret hændelsen på klubbens Facebook-profil, hvor de skriver, at skaden fik en 'chokstemning' til at brede sig i hallen.