Sønnen følger stadig Søren

TV 2 | ØSTJYLLAND har interviewet afgående direktør Søren Fischer, der havde et ønske om, at hans søn skulle overtage virksomheden, men skæbnen ville det anderledes

02:56

1 af 2

Søren Fischer har valgt at overlade roret til Palle Martin efter mere end 30 år som administrerende direktør i Randers Tandhjulsfabrik, hvor han er fjerde generation i virksomheden.

Søren Fischer fyldte for nylig 67 år, og han har erkendt, at han ikke er dygtig nok til at lede virksomheden ind i fremtiden.

Se: Stopper på tandhjulsfabrik

- Mine evner rækker kun der til, hvor vi er nået i dag. Begrænsningens kunst er vigtig, og jeg synes, det er det rigtige tidspunkt at stoppe.

Det var meningen, at femte generation af familien skulle have ledet virksomheden efter Søren Fisher, men det satte en tragisk ulykke en stopper for i 2003.

- Der græd jeg i to år, og jeg kan stadigvæk græde. Det det det værste, der er sket, det er tabet af vores søn.

Men sønnen er stadig med ham hver eneste dag, og på kontorets væg hænger et billede af ham.

- Hver dag når jeg kommer om morgenen, så kigger jeg over på Søren, og så siger jeg godmorgen, og når jeg forlader mit kontor, så siger jeg farvel Søren, og når jeg en gang i mellem har lavet noget stort og nogle specielle aftaler, så har jeg kigget på Søren, og sagt, hvad jeg har gjort.

Se hele interviewet med Søren Fischer øverst på siden.