Sønderjyske har respekt for RFC-offensiv

Randers FC-offensiven indgyder respekt, mener Jakob Michelsen, cheftræner i Sønderjyske

Foto: fotograf-randers.com

Randers FC tørner lørdag eftermiddag sammen med Sønderjyske i forårspremieren i Superligaen. Og det er en kamp, som de sønderjyske gæster føler sig godt forberedt til, selvom holdet har respekt for kronjyderne.

- De (Randers FC, red.) står rigtig godt organiseret og er begyndt at lave lidt mål også. Deres angreb med Mikael Ishak og Viktor Lundberg indgyder respekt. Men Superligaen er så jævnbyrdig, at det på dagen kan gå begge veje mod alle hold, siger Jakob Michelsen, cheftræner i Sønderjyske, ifølge Ritzau.

Sønderjyske: Randers FC er svære at spille imod

Kampen mellem Sønderjyske og Randers FC spilles lørdag klokken 16 på BioNutria Park Randers.

Randers-anfører: Vi hører til i toppen

- Når vi snakker om Randers, så er det et meget stabilt hold, som er svære at spille imod, de byder på en masse power og god organisation. Jeg forventer en typisk premiere-kamp med en tung bane og et meget tæt opgør. Vi vil rigtig gerne på tavlen allerede her i premieren, og vi ser frem til lørdagens kamp, fortæller Jakob Michelsen.

Ifølge Danske Spil er Randers FC store favoritter til at vinde opgøret, hvilket giver 1,92 gange igen, mens en sejr til gæsterne udløser 4,20 gange pengene igen.

Netop Sønderjyske møder i næste uge et andet østjysk mandskab. Det sker på tirsdag, hvor AGF skal en tur til Haderslev i DBU Pokalen. Den kamp spilles klokken 18.00.

Tv2oj.dk sendte fredag direkte fodbolddebat fra Randers FCs afsluttende træning inden lørdagens opgør. Du kan se hele debatten her.

Randers FC-truppen til kampen mod Sønderjyske

1. Kalle Johnsson
3. Christian Keller
4. Johnny Thomsen
5. Mads Agesen
6. Jeppe Tverskov
8. Mustafa Amini
9. Jonas Borring
10. Mikael Ishak
11. Erik Marxen
13. Mads Fenger
14. Kasper Junker
16. Kasper Fisker
17. Mandla Masango
18. Edgar Babayan
19. Mikkel Kallesøe
20. Joel Allansson
21. Alexander Fischer
22. Jack Duncan
23. Viktor Lundberg
24. Jonas Bager
31. Moussa Maazou
38. Nicolai Poulsen