Søn til Niels: Det betyder rigtig meget

Jesper Nicholaisen deltog i mindehøjtidlighed i Randers for at vise sin sympati og respekt for familien Stralner, som vil hjælpe med at finde hans far

02:16

1 af 2

Midt mellem de mange fakler til aftenens mindehøjtidelighed til ære for Thomas Stralner, var der særligt en person, som kunne sætte sig ind i de efterladtes situation.

Jesper Nicholaisen fra Aarhus havde taget vejen til Randers for at vise sin sympati og støtte. Han mangler stadig at finde sin far, den 73-årige Niels Joachim Nicolaisen. Faderen forsvandt for snart tre uger siden. Det sidste spor efter ham er et mobilsignal, som blev opfanget af en mast nær havnen i Aarhus.

Med uvisheden om sin fars skæbne i bagagen, stod Jesper Nicholaisen sammen med flere hundrede andre mennesker og tog afsked med Thomas Stralner onsdag aften.

- Jeg tror, jeg kan føle lidt med, hvordan de (Thomas Stralners familie, red.) har det, siger Jesper Nicholaisen til TV 2 | ØSTJYLLAND, som var dybt berørt over opbakningen i Randers.

Karins mand er savnet: Jeg er begyndt at tvivle

Jesper Nicholaisen håber, at han ligesom familien Stralner kan få vished om, hvad der er sket med sin far.

I den forbindelse har Thomas' far, Michael Stralner nu meldt sig på banen. Han har i dag fortalt, at han har i sinde at hjælpe den aarhusianske familie med at finde Niels Joachim Nicolaisen i samarbejde med Missing People Denmark.

Det er et tilbud, som Jesper Nicholaisen er utrolig glad for:

- Det betyder rigtig meget, at der findes så mange gode mennesker rundt omkring, som vil hjælpe i sin svær situation, siger han.

Du kan se et interview med både Jesper Nicholaisen og også Michael Stralner, som er optaget efter mindehøjtideligheden, i videoen øverst i artiklen.