Sommertid er kloaktid: Stor vej spærret i tre uger

Kloakarbejde på Rådmands Boulevard får betydning for trafikanter. En del af vejen bliver spærret i en periode på tre uger.

Randrusianerne har prøvet det før, senest i marts. Nu er det tid igen. Arbejdet med at forny kloaksystemet lukker Rådmands Boulevard i Randers af i tre uger. Arbejdet begynder 26. juni. Det oplyser Vandmiljø Randers i en pressemeddelelse.

Det er vejstrækningen mellem Nyvangsvej og Mariagervej, som lukkes for gennemkørsel. En underboring af ledninger i Mariagervej betyder desuden, at cykelsti, fortov og sydgående svingbane på Mariagervej inddrages i en kortere periode til arbejdsplads.

En del af Rådmands Boulevard vil være spærret fra på søndag og tre uger frem.
En del af Rådmands Boulevard vil være spærret fra på søndag og tre uger frem. Foto: Vandmiljø Randers

Arbejdet kan naturligvis ikke undgå at påvirke trafikken, og opfordringen fra Vandmiljø Randers er klar til de trafikanter, som normalt benytter boulevarden: Find andre veje.

Fjerde gang

Det er fjerde gang, Vandmiljø Randers afspærrer en del af Rådmands Boulevard i et par uger af sommerferien.

- Netop den kollektive brug af Rådmands Boulevard og let adgang til uddannelse for flere hundrede studerende og undervisere har været vigtig for os at tilgodese. Derfor har vi gennem flere sommerferier sat turbo på og fornyet kloaksystemet i boulevarden, for at mindske generne for dem, der benytter vejen allermest, lyder det i pressemeddelelsen fra Ole Søby, projektleder på separatkloakering i bl.a. Nordbyen hos Vand-miljø Randers.

Kloakarbejdet flytter efter sommerferien videre til Frejasvej og Ymersvej. Her vil arbejdet foregå indtil oktober.