Søger efter identitet i udlandet

Politiet forsøger at identificere død kvinde

Det er endnu ikke lykkedes for Østjyllands Politi at fastslå identiteten på den kvinde, der lørdag blev fundet død i en sæk på en rasteplads på Væthvej ved Langå vest for Randers.

Efter politiet søndag valgte at offentliggøre et billede af den afdøde er der kommet mere end 120 henvendelser, men de har endnu ikke ført til en identifikation. Derfor søger Østjyllands Politi hjælp fra udenlandske kollegaer.

- Vi har fået mere end 120 henvendelser, men de spreder sig desværre meget, siger vicepolitiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen.

Se: Offentliggør billede af lig

Han fortsætter:

- Når der foreløbigt ikke er nogen, der har kunnet genkende hende, så går vi videre. Derfor går vi i en tættere dialog med de udenlandske politimyndigheder. Vi arbejder meget intensivt med at få hende identificeret.

Kvinden beskrives som max. 40 år gammel og cirka 172 cm. høj. Hun er almindelig til buttet af bygning og vejer mellem 70 og 75 kilo. Hun har kruset/krøllet mørkt hår.

Se: - Vi har fået mange henvendelser

- Vi er fortsat meget interesseret i at høre fra folk, der har oplysninger i sagen, siger Jesper Bøjgaard Madsen.

Kvinden havde to guld-ørestikker i hvert øre, hvoraf den ene er et hjerte med en hvid eller lys sten. Den anden er muligvis en svane med en hvid eller lys sten. Ved den venstre øreflip ses desuden et 3-4 mm. aflangt hul.

Du kan se billeder af ørestikkerne og den afdøde kvinde her. (Advarsel om stærke billeder)