Snyder rival Randers FC for investorer?

FC Nordsjælland har indkaldt til pressemøde klokken 14.30 - spekulationen går på, at Randers-kendte investorer kan være på vej

Superligaklubben FC Nordsjælland har indkaldt til pressemøde klokken 14.30. I den danske sportspresse spekuleres der nu i, om de investorer, som trak sig fra et muligt køb af Randers FC, nu har kastet deres kærlighed på FC Nordsjælland i stedet.

- Tirsdag 15. december klokken 14.30 vil FCN afholde pressemøde i Sepp Lounge i Farum Park, hvor klubben vil offentliggøre væsentlige nyheder angående klubbens fremtid, skriver FCN på klubbens hjemmeside.

Investorgruppen med Tom Vernon som repræsentant trak sig mandag fra forhandlingerne med Randers FC.

Tipsbladet, Berlingskes sportsredaktør Morten Crone og Bold.dk's stifter Jesper Helmin er på Twitter alle ude og spekulere i, at investorerne kan have skiftet klub.

Det kom som noget af en overraskelse, da Randers FC efter længere forhandlinger i går, mandag, meldte ud, at forhandlingerne med investorerne var brudt sammen - men måske kommer forklaringen altså allerede klokken 14.30.

Bestyrelsesformanden for Randers FC, Svend Lynge Jørgensen, sagde i forbindelse med de afbrudte forhandlinger, at det ikke ville overraske ham, hvis investorerne købte en anden klub i stedet.