Snittet i panden under røveri

En 21-årig blev udsat for et særdeles groft røveriforsøg

Foto: Colourbox

En 21-årig mand blev natten til lørdag klokken cirka 01.50 råbt an af en gerningsmand og bedt om at aflevere penge og pung. Det skete på Staldgårdsgade i Randers.

Gerningsmanden, som kun var en ud af tre gerningsmænd, skulle det vise sig, gik truende hen mod den 21-årige. Herefter slog den 21-årige fra sig og ramte gerningsmanden på næsen.

To andre gerningsmænd holdt herefter den 21-årige fast, og den første gerningsmand skar den 21-årige i panden med en hobbykniv, så han fik en fem centimeter lang flænge i panden. Herefter flygtede de mod nord i retning mod Vestervold.

- Det er meget usædvanligt og groft. Når vi fanger dem, vil de blive dømt for røveri, fordi der har været vold inde over, siger vagtchef ved Østjyllands Politi Jens Rønberg til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han siger 'når', fordi han tror på, at de bliver fanget.

- Vi er fortrøstningsfulde. Vi har nogle rimelig gode signalementer, og vi kan nok sikre noget videoovervågning fra et sted, de sandsynligvis har gået, siger Jens Rønberg, der siger, at der kan være tale om udenbys folk.

Signalementet af de tre gerningsmænd lyder således:

Gerningsmand A: Mand, 178-183 cm, kraftig af bygning, markeret ansigt, kraftig kæbeparti, mørke øjne, glatbarberet, dyb stemme. Anden etnisk herkomst end dansk, mellemøstlig tale og udseende. Iført mørk hættetrøje, lyse jeans. Særlige kendetegn: Gik mærkeligt med fødderne pegende ud til siden.

Gerningsmand B: Mand, 173-178 cm, spinkel af bygning, dyb stemme. Anden etnisk herkomst end dansk, mellemøstlig tale og udseende. Iført mørk hættetrøje uden print.

Gerningsmand C: Mand, 178-183 cm, kraftig af bygning, udstående øjne, store læber, dyb stemme. Anden etnisk herkomst end dansk, mellemøstlig tale og udseende. Iført mørk hættetrøje med rødt print af en bulldog på forsiden og mørke jeans.

Har du oplysninger i sagen. kan du kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.