Skuffet over spillerne

Cheftræner i Randers FC er langt fra tilfreds med spillernes præstation, da de søndag tabte til Silkeborg IF.

Randers FC har indtil nu haft en stærk sæson i Alka Superligaen. Holdet har imponeret med sin stærke organisation og defensiv. Det var dog svært at få øje på nogle af delene i weekendens overraskende nederlag til Silkeborg.

- Vi ved, at der vil komme kampe, hvor vi ikke rammer dagen, og det skete mod Silkeborg. Jeg vil have spillerne til at være i besiddelse og spille godt, men jeg accepterer ikke den slags udfald bagude, siger træner Colin Todd.

Indtil weekenden var Randers FC det hold i ligaen, der havde lukket færrest mål ind.

- Vi lavede nogle store fejl, der kostede os sejren. Jeg tabte en vigtig duel, som førte til mål, og så er det op ad bakke i en time derfra, siger Randers-forsvarer Mads Fenger.

- Vi må ikke være ukoncentrerede. Selvom vi har været stærke defensivt, så må vi ikke undervurdere modstanderen - heller ikke selvom det hedder Silkeborg, siger han.

Netop de individuelle fejl er et sted, som træner Colin Todd har meget fokus på. Og af gode grunde. Efter den første blunder i forsvaret mod Silkeborg, virkede Randers-spillerne rystede og havde store problemer med at få tingene til at hænge sammen.

- Jeg fortæller altid spillerne, at bare én fejltagelse kan koste sejren. Vi ligger godt i tabellen, men hvis vi mister fokus og koncentration, så vil det blive ved med at koste, siger Todd.

- Vi smed en stærk start og sejren væk. Den slags sker. Vi kæmper videre og fokuserer på de kommende udfordringer, siger træneren.

Næste gang Colin Todd og Randers FC skal i aktion er mod de forsvarende mestre fra AaB på søndag.

hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

Martin Damgaard

play Naboer vil hive politikere ud i virkeligheden: De skal vide, hvad de stemmer om

IKEA

play Derfor åbner IKEA ikke i morgen

Skærmbillede 2021-02-28 kl. 15.01.43

play Forpremiere: Ny serie følger familie, der har købt en hel zoo

6a0adb77-df5b-46a7-ba2b-27b2740e1419

Eksperter: Over halvdelen af positive lyntest kan være falsk positive

politibil

Politiet uddeler bøder og lukker vandpibecafé i Brabrand