Skolepiger fra Randers kæmper om VM-trofæ i håndbold

Håndboldpigerne fra Randers Elitesportscollege trænede i formiddags for sidste gang inden et stort højdepunkt

01:46

1 af 2

Randers Elitesportscollege har kvalificeret sig til intet mindre end verdensmesterskaberne for skolehold i håndbold. De afholdes i Frankrig, og torsdag formiddag havde 10. klassespigerne så sidste træning inden afgang.

- Det bliver en kæmpe oplevelse for hele holdet og for vores fællesskab. Det kommer til at give meget, siger Louise Søndergaard, der er højre back på holdet.

Christian Møller er leder af Randers Elitesportscollege, og han synes, det er et stærkt hold, de sender afsted fra Randers.

- Vores hold er rigtig stærkt. Vi har en homogen og bred trup, og vi er godt dækket ind, så vi også kan være gode i de sidste kampe forhåbentlig, siger Christian Møller.

Skanderborg fik revanche mod HCM

Og hvis man skulle være i tvivl om, hvorvidt det er nogle talentfulde tøser, der render rundt med harpiks på hænderne hos Randers Elitesportscollege, kommer her lederens bramfri vurdering.

- For at være helt ærlig, tror jeg der er et par stykker, der har potentiale til at komme til at spille på landsholdet. Og endnu flere end det, der har potentiale til at spille i ligaen, siger han.

Se mere i videoen øverst i artiklen.