Skøjtebanen undervejs i Randers

I Randers er skøjtebanen på Jens Otto Krags Plads ved at blive opført. Folkene bag håber, den er klar til gæster fra lørdag den 28. november

Det er ved at være en tradition, at der hver vinter bliver sat en midlertidig skøjtebane op i Randers. Sådan er det også i år, hvor håndværkere i disse dage arbejder på at have banen klar til slutningen af november. Som sidste år er det på Jens Otto Krags Plads, der bliver mulighed for at finde skøjterne frem.

Planen er, at banen åbner op for publikum den 28. november, men vejret spiller meget ind. Derfor vil folkene bag den da heller ikke garantere noget.

- Lige nu ser det ud til, at de højere magter er med os. I weekenden kommer vi nemlig ned omkring frysepunktet, og så kan vi hælde vand på banen og forsøge at skabe is, lyder det fra lederen af Underværket og dermed også skøjtebanen, Poul Jeberg.

Håber på 23.000 gæster

Han pointerer, at vejret spiller meget ind i forhold til, hvornår banen kan åbnes for publikum.

- Men håbet er, at det bliver lørdag den 28. november. Temperaturen skal helst holde sig på 3-4 grader eller derunder, for at skøjtebanen kan blive klar, siger Poul Jeberg.

Ligesom de seneste år vil skøjtebanen være åben frem til minimum den 28. januar næste år, og i den periode håber lederen på, at der ligesom sidste år kigger 23.000 glade gæster forbi.