Familie bruger måneder på at pynte op til halloween

Familien Nybroe Larsen fra Haslund går rigtig meget op i halloween-udsmykning. De elsker at give børn og voksne et smil på læben - især i denne trælse corona-tid.

Martin, Mie, Silke og Chanel er en helt almindelig familie fra Haslund ved Randers. Men i oktober måned er deres hus alt andet end normalt.

Familien går nemlig rigtig meget op i at pynte huset med skeletter, edderkopper, spindelvæv og andre uhyggelige sager. Og spørger man dem hvorfor, så er meldingen klar.

- Det giver glæde for os at se, hvordan der kommer glæde i øjnene på dem, der kommer forbi. Der er da ikke noget bedre end at se børn og voksne smile og få en god oplevelse, fortæller ægteparret Martin Larsen og Mie Nybroe i fællesskab til TV2 ØSTJYLLAND.

Det er dog ikke kun forældrene, der kan se fordelene ved alt den skræmmende udsmykning, der pryder familiens hus. Også parrets ældste datter Silke Nybroe ser klare gevinster ved pynten.

- Bilerne på vejen sænker også farten. De plejer at køre ret stærkt, men de kører lige lidt langsommere forbi, når vi har pyntet op, fortæller Silke Nybroe til TV2 ØSTJYLLAND.

For Familien Nybroe Larsen startede det hele med et enkelt græskar til halloween for syv år siden.
For Familien Nybroe Larsen startede det hele med et enkelt græskar til halloween for syv år siden.

Ikke halloween som det plejer

Udsmykningen på Familien Nybroe Larsens hus i Haslund er mere eller mindre som den plejer at være, men halloween som helhed er langt fra det samme.

Coronarestriktionerne har eksempelvis betydet, at parrets døtre ikke kan komme ud at rasle som de plejer d. 31. oktober. Heldigvis er der fundet et alternativ.

- Vi har lavet en bogstavjagt, hvor der er bogstaver på husene og så gælder det om at finde et ord. Det er selvfølgelig lidt træls, men det er også sjovt at prøve noget nyt, siger Silke Nybroe.

Og netop i denne coronatid finder Martin Larsen det vigtigt at få udsmykket huset, så alle kan få glæde af det.

- I en tid, hvor der bliver snakket meget corona, så kan folk komme herned, få et smil på læben og tænke på noget andet, siger Martin Larsen.

Meget af familiens halloween-pynt er købt på rejser til USA.
Meget af familiens halloween-pynt er købt på rejser til USA.

Halloween starter i sommerferien

En udsmykning som den Familien Nybroe Larsen praktisere sætter man ifølge dem selv ikke bare op på en eftermiddag.

- Det tager et par weekender. Det er nok i nærheden af tyve timer eller sådan noget inden det hele er kommet op, siger Martin Larsen.

Ikke nok med, at familien bruger mange timer i starten af oktober på at pynte huset, så starter forberedelserne allerede i sommerferien fortæller Martin Larsen.

Han fortæller desuden, at halloween-udsmykningen startede med bare et enkelt græskar for syv år siden. Men et enkelt græskar blev hurtigt til to.

Og efter at have købt noget halloween-pynt på en ferie i USA tog det for alvor fart for den lille familie, og samlingen er sidenhen vokset en smule for hvert år.

corona test

Næsthøjeste smittetal: Yderligere 1367 coronatilfælde i Danmark

Vangdalen Randers

Stribevis af småbrande: Beboere frygter det går galt

Breaking
corona test podning

Styrelse: Flere skal selvisoleres og testes efter tæt kontakt til smittet

Sigurd har siden april været igennem diverse undersøgelser for at få svar på, hvad han fejler

Hvad er der galt med min baby? Mor søger hjælp

parkeringsbøde parkeringsafgift p-bøde p-afgift parkering

Kommune vil sprede handlen: Undgå trængsel og larm og få gratis parkering

Anne-Mette Jensen blev onsdag udsat for et tricktyveri

Anne-Mette udsat for tricktyv - men så tog en gruppe mænd affære