Sivebæk, Tøfting, Povlsen og Helveg gæster Langå

Oldboyslandsholdets trup til showkampen i Langå næste fredag er nu offentliggjort

Flemming Povlsen finder måske tid til en kamp i Langå i en tid, hvor han også er EM-ekspert.

Stig Tøfting har allerede spillet flere kampe for oldboyslandsholdet i år.

Thomas Thorninger er blandt de spillere, som kan komme i spil til kampen i Langå.

AGF-bomberen Peter Graulund er sikkert stadig skarp for oldboyslandsholdet.

Den nuværende Randers FC-direktør er også en del af landsholdet.

1 af 6

Fredag den 24. juni spiller Oldboyslandsholdet mod den lille klub Langå IK ved Randers i en showkamp til en stor byfest. Nu er nogle af spillerne på landsholdet afsløret, og stjerner som John Sivebæk, Stig Tøfting og Flemming Povlsen ser ud til at deltage.

Det er den såkaldte bruttotrup, der er udtaget, og så vil en gruppe af spillerne blive siet fra af forskellige årsager inden selve kampen.

Blandt de udvalgte er en del lokale koryfæer som AGF’erne Stig Tøfting, Martin Jørgensen, Flemming Povlsen og Thomas Thorninger samt Randers-drengene Martin S. Jensen og Michael Gravgaard. Det var efter ønske fra Langå IK, at der er blevet fundet plads til de kendte lokale stjerner.

Sepp underholder inden kampen
- Vi har kunnet ønske, hvem vi gerne vil møde, og der har vi fokuseret på lokale navne som Flemming Poulsen og Stig Tøfting, og så er håbet selvfølgelig, at Preben Elkjær og Laudrup-brødrene kommer, har næstformand i Langå IK, Morten Laursen, tidl. udtalt til tv2oj.dk.

Elkjær og Laudrup-brødrene kommer altså så ikke, men det første ønske ser ud til at blive opfyldt. Og derfor er der da også lagt op til en stor fest i den lille by.

Læs også: Lille klub får besøg af landshold: Håber på Elkjær og Laudrup

- Det bliver en kæmpe oplevelse for os som klub og for spillerne. Vi forsøger at gøre en masse ud af dagen og har blandt andet et VIP arrangement inden kampstart, har Morten Laursen sagt om dagen.

Kampen fløjtes i gang kl. 18.30, og i løbet af dagen er der mange forskellige arrangementer i Langå. Et af trækplastrene er Sepp Piontek, der underholder med anekdoter fra sin trænerkarriere.