Sikker Randers-sejr

Kronjyderne vandt overbevisende i Tyskland

De danske håndboldmestre fra Randers HK holdt liv i det spinkle håb om at spille sig videre fra Champions Leagues gruppespil, da kronjyderne søndag eftermiddag vandt en sikker sejr på 33-27 på udebane over Buxtehuder SV fra Tyskland.

Det var Randers' anden sejr i gruppen og anden sejr over den tyske modstander, der nu er sikker på at slutte sidst i gruppe A.

Randers' mulighed for avancement afhænger nu af, om Hypo Niederösterreich taber på hjemmebane til gruppens førende hold Oltchim Valcea senere søndag.

Hvis blot østrigerne får et point, er Champions League-deltagelsen slut efter den sidste hjemmekamp mod Hypo næste weekend.

Randers' sejr over de pointløse tyskere blev grundlagt i første halvleg som blev vundet med 16-11. Føringen blev støt og roligt udbygget i begyndelsen af anden halvleg, inden de sidste 10 minutter endte som noget rod.

Da var sejren imidlertid ikke i fare for randrusianerne, som nu blot kan afvente Hypos resultat og gøre sig klar til en måske afgørende hjemmekamp mod østrigerne om en uge.