SIF får første superliga-sejr

Silkeborg IF slog Randers FC på udebane med 2-1 i østjysk lokalopgør

Superligaens absolutte bundprop Silkeborg vandt sin første kamp i sæsonen i 19. spillerunde.

Randers blev besejret 2-1 på sin egen bane søndag eftermiddag i en kamp, hvor silkeborgenserne var bedre, end de har været hidtil i sæsonen.

Nicolai Agger scorede for Silkeborg i første halvleg. Djiby Fall udlignede for hjemmeholdet i anden halvleg, mens Daniel A. Pedersen igen bragte Silkeborg foran, da Adeole Runsewe straffede en Randers-fejl og snuppede bolden.

Hjemme på egen bane burde Superligaens nummer tre ikke have været i problemer mod ligaens absolutte bundhold, som i 18 kampe kun har hentet fire point for fire uafgjorte kampe.

Men det kom Randers altså.

Det var ikke, fordi Silkeborg skabte et hav af chancer, men gæsterne forstod denne søndag at udnytte de fejl, som Randers-spillerne begik.

Randers havde været tæt på et par gange, først og fremmest da Djiby Fall ramte stolpen med et hovedstød efter ni minutter, og Nicolai Brock-Madsen sparkede returbolden lige forbi mål.

Så det var stik imod spil og chancer, da Nicolai Agger bragte gæsterne foran 1-0 efter en halv time.

Randers skabte en masse i første halvleg, men havde langt sværere ved at holde kursen efter pausen.

Se: - Skal snart slippe os selv løs

Alligevel udlignede Djiby Fall til 1-1 efter 57 minutter. Et skud langt udefra af Nicolai Poulsen rettede Fall af, så det snød Silkeborg-spillerne helt og aldeles.

Nu troede man igen på sejr til hjemmeholdet, men Silkeborgs spillere var slet ikke så modløse, som de ofte er set i modgang.

Et kvarter efter udligningen var Adeola Runsewe hurtigt over bolden, da Randers' Jeppe Tverskov fejlede i en ellers ufarlig situation. Hurtigt sikrede Runsewe sig kontrol over bolden og sendte den ind mod midten, hvor Daniel A. Pedersen konsekvent huggede til den.

2-1 og Silkeborg var igen på kurs mod sæsonens første sejr. En fejl af Randers-målmand Karl-Johan Johnsson kunne have givet endnu en Silkeborg-scoring i overtiden. Et skud på stolpen blev det også til kort før slutfløjt.

Bundproppen havde tabt sine seneste ni kampe i træk.

For Silkeborg får sejren ingen væsentlig betydning i bunden af Superligaen. For Randers blev det derimod et dyrt pointtab i kampen mod FC København om andenpladsen i Superligaen.

Du kan se mere fra kampen i tv-indslaget øverst på siden.

20200204-233208-L-1920x899we

Kunder raser: Har ikke fået penge retur for aflyst koncert

lystrup spejdergruppe

play Slut med online-møder: Nu glæder de sig til sammenhold og lugten af røg

vaccinekaos

play Lise kan ikke finde en ledig vaccinationstid: - Det er simpelthen at gøre grin med os

IMG_3125

play Risiko for angreb i bandekonflikt forlænger opholdsforbud på rockeradresser

Morten Østergaard

Morten Østergaard genopstiller ikke ved næste valg

Mia Brøgger

Ny overraskelse en gang i måneden: Mia er en af de første tilmeldte