Sidste nyt: Politiet leder efter Thomas på Randers Havn

19-årig mand er formentlig gået i retning af havnen, da han forsvandt tidligt lørdag morgen

Østjyllands Politi har onsdag sendt en række betjente til havneområdet i Randers for at lede efter den 19-årige Thomas Stralner.

Den unge himmerlænding var fredag nat i byen i Randers sammen med nogle af sine kammerater. Sent på natten forlod han værtshuset Café Smagløs i Storegade. Derefter er det usikkert, hvad der er sket.

Efter at have set en række overvågningsvideoer igennem vurderer politiet, at han formentlig er gået i retning af byens havn. Derfor koncentrerer politiet i øjeblikket indsatsen dér:

- Vi har haft hundepatruljer til at lede på Randers Havn, da meget tyder på, at han har været i dette område. Indtil videre har vi dog ikke fundet spor efter ham, siger politikommissær Vagn Martinussen fra Østjyllands Politi til tv2oj.dk.

19-årige Thomas forsvundet under bytur i Randers

Ifølge Vagn Martinussen er det videooptagelser fra havnekontoret i Randers, der får politiet til at koncentrere indsatsen i dette område.

- På en videooptagelse kan man se en person, der kl. 04.43 kravler under en bom. Videooptagelsen har ikke nogen speciel god kvalitet, men personen ligner Thomas Stralner.

Den 19-årige mand efterlod sin mobiltelefon på Café Smagløs, inden han forlod stedet. Det har derfor ikke været muligt at spore ham via telefonen.

Thomas Stralner kommer fra Himmerland og går på Mariagerfjord Gymnasium. Politiet modtog en anmeldelse om hans forsvinden i går, mandag, kl. 17.58.

Har ledt efter 19-årige Thomas hele natten - uden resultat

Også Missing People Denmark har ledt efter Thomas Stralner. I første omgang er det dog udelukkende politiet, der deltager i eftersøgningen i havneområdet.

- Det skyldes, at hundene taber færten, hvis der har befundet sig for mange forskellige personer i området. Missing People Denmark fortsætter dog formentlig eftersøgningen på havnen, når vores hunde er færdige, siger politikommissær Vagn Martinussen fra Østjyllands Politi.

tv2oj.dk følger sagen...

Thomas Stralner er formentlig blevet filmet af et overvågningskamera ved havnekontoret i Randers:

Blomsten Silkeborg Winnie Christensen

playHvorfor må blomsterbutikker og Normal holde åbent, når Flying Tiger skal være lukket?

akutklinik Grenaa

play Muligt at lukning af akutklinikker forlænges: - Det er rigtig ubehageligt

Kalø Slotsruin vinter

playFrostvejr og solskin lokkede på vinterens koldeste dag

coronaprøve corona

Trods lavt smittetal stiger antal smittede med B117-variant

coronatest coronavirus covid-19 test

Opfordring ser ud til at virke: Testcenter oplever igen stor efterspørgsel

Thomas Pedersen

Før lavede Thomas guidede gåture: Nu bliver han forpustet af at gå ud i sit køkken