- Sidste chance for at sige farvel

Melanie Kristensen har gået på HG med nu afdøde Thomas Stralner, og derfor var hun tirsdag tilstede ved bisættelsen i Randers for at vise, at hun tænker på ham og familien

01:27

1 af 2

Der var mange røde øjne og triste udtryk ved Sct. Mortens Kirke i Randers denne tirsdag. Den 19-årige Thomas Stralner, der for lidt over 14 dage siden blev fundet druknet i havnen, skulle nemlig bisættes. Og i den forbindelse var rigtig mange mennesker mødt op for at sige farvel.

En af dem var Melanie Kristensen fra Klejtrup ved Hobro. Hun har gået på HG med Thomas, og for hende var det således naturligt at møde op.

Michael Stralner: Vi får aldrig sat det endelige punktum

- Vi blev færdige som studenter sammen i sommers, og jeg hilste da stadig på ham af og til. Vi havde ikke meget kontakt, men har haft et kammeratskab gennem skolen. Det her er så min sidste chance for at sige farvel, lød det fra Melanie Kristensen efter bisættelsen.

Hun synes, at det var vigtigt at vise sin sympati med familien.

Viser vi tænker på dem

- Jeg vil gerne vise familien, at vi er mange, der tænker på ham og dem, fortalte den tidligere klassekammerat.

Derfor var Melanie Kristensen også taknemmelig for, at hun fik muligheden for at deltage i bisættelsen.

- Det er flot, at kirken er åben for alle. Jeg var også med til fakkeltoget på havnen, fordi jeg ikke vidste, om jeg fik muligheden for at sige farvel her, sagde Melanie Kristensen.

Flest drukneulykker i Randers: Sikkerheden igen i fokus

Og selve bisættelsen var ifølge hende smuk.

- Den var flot, hvis man kan sige det om en bisættelse, hvor vi sidder der i sorg. Men præsten og familien sagde nogle flotte ting, mente hun.

Du kan se hele interviewet med Melanie Kristensen øverst i artiklen.