Sidste chance for at opleve Elvis' band

Elvis Presleys originale backinggruppe giver koncert i Randers fredag på Værket

På hvad der kunne have været Elvis Presleys 81 års fødselsdag, giver de kendte musikere, der i sin tid spillede med legenden, koncert i Randers. Det er på fredag, og deres optræden bliver den sidste nogensinde i Danmark.

De fleste af musikerne er ved at være godt oppe i årene, og derfor må de efter koncerten i Randers og en i Falconer i København trække stikket for optrædener i landet. I Randers har de mindst været forbi 10 gange.

- En magisk aften

- Det er super godt, at de kommer og markere hans fødselsdag her i Randers, men det er også sørgeligt, at det er den sidste gang. Jeg har arbejdet med dem i 20 år, hvor jeg har arrangeret koncerter for dem rundt om i Danmark, fortæller indehaver af Memphis Mansion i Randers, Henrik Knudsen.

Altid garant for en god koncert

Det er backinggruppen fra 1969-1977, TCB Band, samt vokalgruppen fra 69-71, The Imperials, der kommer til Randers. Fredag optræder de for en udsolgt sal på Værket, og lørdag kan interesserede møde musikerne en sidste gang og sige farvel ved Memphis Mansion.

- De spiller altid pissegodt, så koncerten bliver helt sikkert en oplevelse, lover Henrik Knudsen.

Sådan blev Elvis fejret

En af de Elvis-fans, som har skaffet billet til både koncert og mødet med musikerne dagen efter, er Bent Husum. Han har i mange år været stor fan af legenden og hans band.

Skal af sted med søster og barnebarn

- Jeg har set bandet spille de seneste 5 år, når de har været forbi Randers. På fredag skal jeg til koncerten med min lillesøster og barnebarn, og jeg har også købt billet til arrangementet om lørdagen, fortæller Bent Husum.

Faktisk spiller han også selv lidt, og har i den anledning naturligvis anskaffet sig instrumenter med tilknytning til Elvis.

Graceland Randers har fået nyt navn

- Ronnie Tutt har tidligere spillet på de trommer, jeg har købt. Når han er her, låner ham dem så, siger Bent Husum.

Bandet består udover Ronnie Tutt af James Burton, Glen D. Hardin, Terry Blackwood og Dennis Jale. På fredag er der en special guest til koncerten i form af JoCathy Elkington, der var Elvis Presleys kæreste i sensommeren 1975.

Anette Lykke Petri

Politiet inddrages i smitteopsporing

Museum Østjylland

play VIDEO: Kæmpe lager sikrer østjysk historie

john Møller Kørerlærer

play Alle køreprøver udsat igen: Kasper må se langt efter sit kørekort

Nick Hækkerup

Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

Jørn Okbo jazzbutikken

play VIDEO: Mød manden der satte Aarhus på jazzens verdenskort

sø is vinter kulde frost

Politiet advarer om livsfare efter flere anmeldelser om leg på tynd is