Shoppingcenter i Randers får nyt liv: Kæde flytter ind

ABC Lavpris har købt Tranekærcentret i Randers, der gennem flere år har haft mange tomme lokaler

Foto: Google Streetview

For et halvt år siden blev indkøbscentret Tranekærcentret i det nordvestlige Randers sat på tvangsauktion, og nu er et bud fra dagligvarekæden ABC Lavpris blevet accepteret. Kæden vil i det nye år begynde ombygning og renovering af centret.

- Det er planen, at hele stueetagen skal være ABC Lavpris. På 1. salen er der nu lejere, som ønsker at fortsætte, og flere vil gerne have mere plads. Så jeg tror, at vi får det hele i brug, siger direktør i ABC Lavpris, Ejvind Okholm, til tv2oj.dk.

Læs også Nu er chancen der: Få dit eget indkøbscenter

Randers bliver hermed den blot anden østjyske lokalitet for kæden, der primært huserer i det midt- og vestjyske. Brædstrup ved Horsens har også en ABC Lavpris.

- Vi har længe haft kig på centret i Randers, og synes at det har en god beliggenhed, og stedet passer godt til os, siger Ejvind Okholm.

Hvornår centret så står klar i Tranekærcentret, ved direktøren ikke.

- Lige nu kan vi ikke fortælle så meget mere om tidshorisonten. Det kommer meget an på, hvor meget vi skal renovere og bygge om – vi har et møde med arkitekten i det nye år, og så tager vi den derfra, fortæller Ejvind Okholm.

ABC Lavpris er en dansk privatejet 35 år gammel dagligvarekæde, der sælger sig selv på mærkevarer til lavpris, og som har stor fokus på frugt og grønt. 

02:18

Ikke alle østjyder benytter sig af de klassiske indkøbsvaner. Køb af dagligvarer på nettet vinder mere og mere frem. 

Luk video