Senegaleser på kontrakt i Randers FC

Randers har indgået en 1-årig aftale med den 24-årige Ousmane Sarr, der tidligere på sommeren var på prøveophold i klubben.

Foto: www.briansorensen.net

Ousmane Sarr var som ungdomsspiller en del af Arsenals udviklingsarbejde, der bl..a indbefattede træninger med Premier League-mandskabet, inden turen gik til de franske klubber St. Etienne, Grenoble og Troyes.

Randers FCs direktør Jacob Nielsen udtaler:

- Ousmane er den gode allround midtbanetype, der har sin force centralt, men som også kan vikariere på andre pladser. Han får nu muligheden for yderligere at udvikle sig og vise, at han er mere værd at satse på, end det ene år antyder - og jeg er sikker på, at han nok skal få spilletid på førsteholdet, lyder det fra Jacob Nielsen.

Randers FCs cheftræner Ove Christensen siger om nyerhvervelsen:

- Vi har set ham an til to prøvetræninger, og han efterlod et godt indtryk begge gange. Han er en teknisk god spiller med et godt venstreben, og da han har tilbragt en del af sin ungdom i England er det heldigvis nemt at kommunikere med ham trods hans fransksprogede oprindelse, og det gør det alt andet lige lettere for en træner at få en ny spiller ind i truppen, udtaler Ove Christensen.

Ousmane Sarr glæder sig til de nye udfordringer i Randers FC:

- Jeg havde en god oplevelse med både klubben og omgivelserne, da jeg var til prøvetræning, så jeg glæder mig til at prøve kræfter med dansk fodbold. Alle har gjort meget for at jeg kan falde til, så jeg ser frem til at skulle kæmpe om en plads på holdet, og så må vi se hvordan situationen ser ud om et år, siger Ousmane Sarr fra Senegal.

Randers FC har tidligere haft stor succes med at hente senegalesiske spillere på korttidskontrakter og så udvikle dem. Djiby Fall og Tidiane Sane kom således til klubben i 2006, hvorefter førstnævnte blev solgt til Al Ain, mens Tidiane Sane stadig er på kontrakt i klubben.