Seksårig gik hjemmefra: Eftersøgt med hundepatrulje og helikopter

En seksårig dreng gik i eftermiddags hjemmefra, og en større eftersøgning blev straks sat i værk

Den seksårige dreng gik hjemmefra fra en adresse på Bøsbrovej men blev heldigvis fundet i god behold i en opgang på Mølletoften.

Mange borgere i Randers undrede sig over at der var en helikopter i luften over byen i dag. Det var der en god grund til.

En større eftersøgning med både hundepatrulje og helikopter var lørdag eftermiddag i gang i Randers. En seksårig dreng med autisme var gået hjemmefra fra en adresse på Bøsbrovej.

Læs også Familie har radonsikret deres hjem for over 100.000 kroner

Familien var meget bekymrede, da drengen tidligere er gået hjemmefra og har søgt efter vand. Derfor var eftersøgningen intens fra start.

Heldigvis kunne eftersøgningen afblæses klokken ca. 16.40. Her fik Østjyllands Politi meldingen om, at drengen var fundet i en opgang på Mølletoften.  

Læs også Favorit inden Grandprix: - Jeg har totalt kriller i maven

- Vi reagerer meget hurtigt i denne type humanitær eftersøgning og der var desuden tilkaldt flere hundepatruljer. Var det nået at blive mørk, havde det besværliggjort efterøgningen betragteligt. Drengen er heldigvis fundet i en opgang af nogle beboere, så vi har netop indstillet eftersøgningen, siger vagtchef hos Østjyllands Politi, Peter Tholstrup-Jørgensen til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Lettede tillidsmænd på Tvilum: - Vi har siddet på nåle