Seks personer anholdt efter knivstikkeri i skolegård

Østjyllands Politi har anholdt seks personer efter et knivstikkeri i en skolegård. Flere af dem er kendt af politiet i forvejen.

To personer er såret efter et knivstikkeri i skolegården på Hobrovejens Skole i Randers. Foto: Local Eyes

Knivstikkeriet fandt sted i skolegården. Foto: Local Eyes

1 af 2

Østjyllands Politi var lørdag eftermiddag til stede på Hobrovejens Skole i Randers efter et knivstikkeri. Politiet har anholdt seks personer i alderen 18-20 år.

- Det er sket i skolegården på Hobrovejens Skole. Der er to personer såret, siger vagtchef hos Østjyllands Politi Lars Bisgaard til TV2 ØSTJYLLAND.

Det er alle sammen folk fra Randers. Nogle af dem er kendt af os i forvejen, men vi ved overhovedet ikke, hvad motivet er for det her.

Lars Bisgaard, vagtchef, Østjyllands Politi

TV2 ØSTJYLLAND har talt med vagtchefen igen klokken 21.00. Han oplyser, at de seks anholdte er ved at blive afhørt på politigården i Randers. 

- Det er alle sammen folk fra Randers. Nogle af dem er kendt af os i forvejen, men vi ved overhovedet ikke, hvad motivet er for det her, siger Lars Bisgaard.

Han forventer, at to af de anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør i morgen, søndag, men det er endnu ikke endeligt klarlagt.

Politiet oplyste i et tweet, at de to personer ikke umiddelbart er livstruende såret. Klokken 18.30 oplyste Østjyllands Politi, at den ene er blevet stukket i balden og den anden i benet.

Vagtchefen oplyser også, at der ikke var elever på skolen, da knivstikkeriet fandt sted.

Hobrovejens Skole ligger i det centrale Randers. Til daglig har de elever i 0.-6. klasse. Foto: Google Maps