Schumacher forlader Randers HK

Playmakeren Jane Schumacher har valgt at forlade holdet, når hendes kontrakt udløber

Foto: Hans Carstens

Det blev kun til to år i den blå trøje for playmakeren Jane Schumacher, som tirsdag har meldt ud, at hun forlader håndboldklubben Randers HK.

Det skriver Randers HK i en pressemeddelelse.

Hvad baggrunden for hendes afsked med klubben er, bliver der ikke sat ord på. Jane Schumacher luftede selv sin tvivl om sin fremtid i klubben i et interview med Randers Amtsavis i sidste uge, og har hun så altså truffet en afgørelse.

Randers HK et skridt nærmere semifinalen

Hun fortæller, at hun har været glad for sin tid i Randers:

- Det har været en svær beslutning at forlade Randers HK efter 2 gode sæsoner. Jeg kommer til at savne pigerne på holdet og teamet omkring truppen, siger Jane Schumacher.

Fremtiden uvis

Jane Schumacher skiftede til Randers HK i 2014 efter at have spillet i Skive. Hun har tidligere været inde forbi det danske kvindelandshold, hvor hun fik debut i 2013.

Ved den seneste slutrunde var hun dog ikke med i landstrænerens trup.

Hos Randers HK ønsker man hende nu held og lykke med sin videre færd.

- Jane har tilført vores trup en masse dynamik og fart og har med hendes træningsdisciplin været med til at fastholde det unikke træningsmiljø og den stærke udviklingskultur der er i Randers HK, udtaler klubben i pressemeddelelsen.

Jane Schumacher bliver i Randers HK frem til sommeren 2016, hvor hendes kontrakt udløber. Det er endnu ikke meldt ud, om hun har fundet en ny klub at spille for.