Samba-opvisning i Randers

FCK's brasilianske angriber, César Santin, var i hopla på Essex Park. Til gengæld lykkedes det ikke for Randers FC at score.

To rappe brasilianske fødder var den helt afgørende forskel på de to hold, der sent lørdag eftermiddag løb på banen på Essex Park Randers.

Mens Randers FC var spilstyrende i nærmest hele 1. halvleg, lykkedet det ikke for kronjyderne at omsætte chancerne til mål.

Dét problem havde weekendens modstandere fra FC København ikke. Hver gang københavnerne nærmede sig det randrusianske mål, var César Santin en konstant trussel for det noget usikre kronjyske forsvar.

Allerede efter syv minutter bragte Santin FCK i front, og selv om Randers FC spillede fremragende fodbold i resten af halvlegen, lykkedes det ikke at passere en velspillende Jesper Christiansen i københavnernes mål.

2. halvleg var kun få minutter gammel, da César Santin reelt fjernede spændingen om kampens udfald. Den 28-årige brasilianer sprintede forbi Randers-keeper Kevin Stuhr Ellegaard og udbyggede føringen til 2-0.

FCK trak klogt tempoet ud af kampen og formåede endda i slutminutterne at sende bolden i netmaskerne endnu en gang.

Viste gode takter

Trods det klare Randers-nederlag viste kronjyderne til tider gode takter. Cheftræner John 'Faxe' Jensen vil gerne have sit mandskab til at være mere boldbesiddende og lægge mere pres på modstanderne i forhold til det koncept, holdet før vinterpausen spillede med under Colin Todd som træner.

I det store og hele spillede holdet, som 'Faxe' gerne vil. I hvert fald i 1. halvleg. Desværre for kronjyderne kastede de mange chancer ingen mål af sig.

Trods nederlaget ligger Randers FC stadig på en sjetteplads i ligaen. Kronjyderne kan dog allerede mandag aften blive overhalet af AGF, hvis århusianerne på hjemmebane får point mod Vejle.