Sagsanlæg: Graceland vil ændre navn

Ejeren af Graceland Randers er blevet sagsøgt for 1,5 millioner kroner

Henrik Knudsen, der er manden bag Graceland Randers, har ifølge Elvis Presley Enterprises krænket varemærket Graceland. Men han er villig til at ændre navnet, hvis det betyder, han kan slippe for at betale 1,5 millioner kroner i bod.

- Det er en sag, der har stået på i mange år. Var det forventet? Det var det måske for nogen, men det var det ikke for mig. Jeg er overrasket over, at vi skal helt herud, siger Henrik Knudsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Den 13. og 14. januar 2016 afgøres det i Sø- og Handelsretten, om Graceland Randers skal betale 1,5 millioner kroner for at have brugt navnet.

Mac Allan advarer Graceland

- For mange mennesker og mig selv inklusiv, er det vanvittig mange penge. Men det holder mig nu ikke søvnløs om natten, for jeg er sikker på, at der nok skal findes en løsning på det her, siger Henrik Knudsen.

Er klar til at skifte navn

Han har for flere år siden fået godkendt navnet, Graceland Randers, som et registreret varemærke, og det kommer bag på ham, at det først er nu, der kommer indvendinger mod det.

Han er dog klar til at ændre navnet, hvis han derved kan slippe for at betale de 1,5 millioner kroner, for han mener ikke, at det vil få den store betydning for turistattraktionen.

- I det forlig vi kom med, der var tanken, at vi ville finde et andet navn, mod at det ikke kostede nogen kroner. Men det er blevet afvist, siger Henrik Knudsen.

Han er dog stadig fortrøstningsfuld, og hvis det kommer til, at stedet skal ændre navn, er han ikke afvisende overfor, at der kan komme en konkurrence om at finde på et navn.

TV 2 | ØSTJYLLAND forsøger at få en kommentar fra advokaterne i Danmark, der repræsenterer arvingerne og Elvis Presley Enterprises, der står bag søgsmålet.

Du kan se et længere interview med Henrik Knudsen i videoen øverst på siden, og du kan se mere i vores nyhedsudsendelse i aften klokken 19.30.

Corona fremtid covid 19

Danske smittede, indlagte og døde fordoblet på seks uger – men hvordan bliver de næste seks?

Genrebillede, frisør

Frisørsalon skal holde lukket: Nu klipper Rikke - fuldt lovligt - folk i deres hjem

Skærmbillede 2021-01-18 kl. 16.23.42

playHjemmeskoling er ikke kun skidt: Trine kommer tættere på sine børn

COVID 19 LIVE
DemensCentrum Aarhus

liveblogSmittetryk falder på aarhusiansk plejehjem

Retten i Aarhus

Konen tog sin mand på fersk gerning - misbrugte steddatteren

20180728-135225-a_28mb.jpg

Universitet til udvekslingsstuderende: Genovervej om I vil afsted