Sådan blev Elvis fejret

Legendes backing sangere deltog i fødselsdagsfest

06:09

1 af 2

Lyden af rock'n'roll fyldte i går aftes publikums øregange på spillestedet Værket i Randers.

Her afholdt byens og Danmarks eneste Elvis-museum, Graceland Randers, en fødelsdagskoncert i anledningen af Elvis Presleys 80-års fødselsdag.

Se også: Elvis fejres i Randers

Til koncerten var kunstnere fra både ind- og udland inviteret til at hylde kongen af rock. Blandt de særlige inviterede var bandet The Imperials. En amerikansk trio bestående af tre aldrende mænd, som dog gemte på en helt særlig forhistorie.

The Imperials har tidligere optrådt som TCB-band for Elvis Presley - såkaldte backing sangere - hvor de i 1960'erne rejste rundt på turné ham.

Se også: Elvis-koncert ramt af dødsfald

Også Elvis Presleys tidligere tourproducer, Charles Stone, var til stede i koncertsalen. Han havde taget turen hele vejen fra Texas i USA til Randers for at deltage i festlighederne:

- Det er som en anden hjemkomst for mig. Det er første gang, jeg har arbejdet med TCB-bandet (The Imperials, red.), siden Elvis døde, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

I videoen kan øverst på siden kan du se et seks minutter langt uddrag af koncerten på Værket i Randers, hvor bandet The Imperials sang numerene 'This Train' og 'Gospel Ship'.