Så er det officielt: Her er Randers FCs nye angriber

Det var den 27-årige Moussa Maazou fra Niger, som kronjyderne i dag offentliggjorde som deres nye angriber

Det er en mand med klubber som CSKA Moskva, Bordeaux, Lokeren og Maritimo på CV'et, som Randers FC onsdag præsenterede på et pressemøde. Der er tale om Moussa Maazou fra Niger.

Han har senest spillet for en kinesisk klub, hvor fra hans kontrakt blev ophævet. Efter at have vist sig frem for MLS-klubben Philadelphia Union uden at få kontrakt, er han nu endt i Randers på en halvandet år lang kontrakt.

Handlet for mange millioner

Angriberen fik sit gennembrud i belgiske Lokeren, og her hentede den russiske storklub CSKA Moskva ham for omkring 35 millioner kroner. Maazou blev dog aldrig et hit i Rusland, så han var af flere omgange udlejet, blandt andre de franske klubber Monaco og Bordeaux.

Angriberen har umiddelbart de kvalifikationer, som Randers FC har eftersprugt. Han er nemlig en høj og hovedstødsstærk spiller. Om han så kan udnytte de evner til at score mål for kronjyderne, må tiden vise.

Udover at præsentere den nye angriber, offentligjorde klubben også, at hovedsponsoren Sparekassen Kronjylland har forlænget sit sponsorat, så det nu gælder til 2018.