Rocker tavs om knivstik

Bandidos-rocker vil intet sige, efter at han i nat blev anholdt for at stikke en kniv i brystet på en 23-årig mand i Randers.

Foto: Colourbox

Et skænderi mellem en gruppe unge mænd fra Randers og en rocker natten til tirsdag på en tankstation på Viborgvej endte med, at rockeren stak en af de unge ned med kniv.

Både rockeren og hans kvindelige bekendte er blevet anholdt. Politiet har sigtet dem dels for drabsforsøg og for medvirken til drabsforsøg.

- Der var nogle uoverensstemmelser mellem en gruppe på fire fra Randers og så rockeren, siger kriminalinspektør Børge Fransen i Randers.

Skænderiet foregik inde i tankstationens kiosk, men overfaldet med kniven skete udenfor.

Den anholdte har ikke villet sige noget til politiet.

Offeret, der er 23 år, blev ramt af et dybt stik i den ene side, men han blev ikke ramt i de vitale dele og meldes tirsdag formiddag uden for livsfare.

Den 35-årige rocker, der har base i Bandidos' afdeling i Aalborg, blev anholdt på motorvejen, da han kom kørende sammen med en kvinde på 20 år. I bilen lå blandt andet et gevær.

- Vi sigter kvinden for medvirken til drabsforsøg, siger Børge Fransen, der dog ikke vil oplyse detaljer om hendes påståede rolle i affæren.