RFC-direktør: Håber at se Borring i kamp

Michael Gravgaard er klar over, at Christian Keller og Jonas Borring ikke bliver perlevenner igen

04:01

1 af 2

Randers FC har en vigtig kamp mod Brøndby IF søndag, men optakten til weekendens kamp blev fredag pludselig dramatisk og med en helt anden dagsorden end spillet på banen.

Fredag morgen kom det frem, at Jonas Borrings pause fra træning og kamp skyldes interne uroligheder, da anfører Christian Keller har indledt et forhold med Borrings kone.

Borring: Jeg spiller ikke så længe Keller er der

Samtidig meldte Randers FC ud, at klubben har forlænget kontrakten med Joans Borring - mens Borring udtalte, at han ikke spiller i Randers, så længe Christian Keller er på holdet.

- Det er klart, at når man er i sine følelsers vold, så kan man godt komme til at sige nogle ting, som man senere ændrer mening til. Og det er klart vores håb i Randers FC, at når Jonas finder sig selv igen, at han måske ser tingene i et lidt andet lys. Det er jo ikke fordi, jeg forventer, at Borring og Keller bliver perlevenner, måske aldrig igen. Men jeg håber da vitterligt og oprigtigt, at Borring kommer tilbage og spiller i Randers FC-trøjen, siger Michael Gravgaard.

Ingen har mundkurv på

Direktøren mener ikke, at der er hold i kritikken om, at klubben har forsøgt at feje uroen ind under gulvtæppet.

Randers FC-spiller: Ikke i orden Keller

- Alle står til rådighed, og der er ingen, der har fået mundkurv på. Så spørg løs, så vil vi gerne fortælle, hvordan vi ser på det her med Randers FC-briller, siger direktør Michael Gravgaard.

For sportschef Ole Nielsen venter en opgave med at få samlet enderne "Borring og Keller på samme hold".

- Vi har forsøgt at holde møder internt. Og vi har en medarbejder, som vi skal forsøge at bakke op og hjælpe, så vi har valgt at give Jonas Borring lidt ro, og vi har ikke taget de diskussioner om fremtiden endnu, siger Ole Nielsen.

Men har Christian Keller en fremtid i Randers?

- Vi skal ikke blande os i, hvad der sker i deres privatliv uden for klubben. Keller har passet sit arbejde, og det forventer jeg fortsat, at han gør, siger Ole Nielsen.

Se interview med Randers FCs direktør og sportschef i videoen herover.