Rekordmange hold til stævne i Randers

Ulvehøj Cup har siden første år i 2010 fået flere og flere tilmeldte hold, og i år er næsten 300 hold med

Over to weekender dyster ungdomsfodboldspillere i indendørs fodbold i Randers. Det er det traditionsrige Ulvehøj Cup, som løber af stablen i denne og næste weekend. Arrangørerne bag kan melde om stor interesse fra holdene.

- I år er der 296 deltagende hold fra det meste af Jylland, og samtidig har vi en 20-25 hold på venteliste, som der desværre ikke er plads til. Vi havde faktisk forventet, at kunstgræsbanerne rundt omkring ville give Ulvehøj Cup problemer, men vi slår rekord i år, siger stævneleder Rene Elgaard til tv2oj.dk.

Han har været med alle årene og har således oplevet den stigende interesse for cuppen, der det første år havde omkring 115 hold i ungdomsrækkerne fra U8-U19.

Fokus på totaloplevelsen

- Nu tiltrækker vi hold fra både Randers og omegn samt Aalborg, Thisted, Ringkøbing, Vejle og mange andre steder. I A-rækken er der 4000 kr. til vinderne, så det lokker også eliteholdene til, forklarer Rene Elgaard.

Men samtidig pointerer stævnelederen, at Ulvehøj Cup er for alle, og der er fra arrangørernes side gjort meget for at gøre deltagelsen til en stor oplevelse for alle spillere.

Kæmpe cup begynder i Randers

- Vi vil undgå, at det for nogle hold bare bliver tre kampe og så i bad. Der er masser af aktiviteter også uden for banen som en maskine, der måler hvor hårdt du skyder og et stort lotteri. Undervejs kårer vi også bedste spiller og træner i rækkerne, fortæller Rene Elgaard.

For at få plads til de mange kampe har folkene bag i år valgt at de indledende opgør spilles i Arena Randers, mens slutrunderne så spilles i Ulvehøj Hallen.

To haller i brug

- Fra lørdag morgen var det de mindste i U8-rækkerne, der skulle i aktion, og her var der virkelig fyldt, fordi mange forældre var mødt op for at støtte deres børn, siger Rene Elgaard.

Resten af lørdagen er det så spillerne i rækkerne under 12, 16 og 17 år, der skal på banen. Stævnet er blevet til med stor hjælp fra sponsorer - blandt andre hovedsponsoren Sparekassen Kronjylland. Overskuddet fra stævnet går til fodboldklubben Vorup FB.

Øverst i artiklen kan du se video fra stævnet optaget af Vorup FB. Her kan du blandt andet opleve, hvordan arrangørerne har valgt at gøre noget ekstra ud af præmieoverrækkelserne.

snebold

playSøndag bliver sidste vinterdag i denne omgang

IMG_1108

Endnu en brand i forladt bygning

COVID-19 LIVE:
corona

liveblog COVID-19 LIVE: Ny vaccine ventes klar til godkendelse i februar

kræftbørn børneafdelingen børneafdeling kræftramte Skejby Sygehus

play Afsløring vækker vrede: Plan om at samle behandling af kræftramte børn i København har været undervejs i tre år

aarhus Universitetshospital

Flere end 200 på venteliste: Syge af senfølger i kø til nye klinikker

Blomsten Silkeborg Winnie Christensen

playHvorfor må blomsterbutikker og Normal holde åbent, når Flying Tiger skal være lukket?