Rasmus sidder i kø over et døgn for at få de gode tilbud

Elektronikgiganten Power åbner lørdag sit første jyske varehus i Randers, og interessen for kunderne er stor

02:04

I morges satte Rasmus Steenholt sig foran elektronikkæden Powers nye varehus i Randers-bydelen Paderup. Det gjorde han, fordi Power åbner lørdag kl. 7 med en lang række gode tilbud. Det forventes, at op mod 2000 vil stå i køen lørdag morgen, og den forreste er så Rasmus Steenholt.

- Jeg er her for at få de gode tilbud og spare en god sjat penge. Jeg skal have en Macbook og en Xbox, og sammenlagt sparer jeg nok omkring 4000 kroner, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også Ny kæde indtager Østjylland: Åbner i Aarhus og Randers

Rasmus Steenholt frygter ikke kulden, for med ventetid på over et døgn har han forberedt sig grundigt.

- Det er da lidt koldt, men jeg har masser af tøj med, og så bliver der åbnet op for et telt med varme i til os, fortæller kunden.

Kort efter ankomst fik Rasmus Steenholt følge af Dennis Christensen i køen, og Power er så glade for deres første kunder i Randers, at de får særbehandling på åbningsdagen.

Sjovt at vente i køen
- Vi vil gøre det sjovt at stå i køen, så der kommer en masse konkurrencer, hvor folk kan vinde varer, og så serverer vi pølser, slik og drikkevarer undervejs. Dem, der overnatter her, får en plads i et opvarmet telt, siger direktør for Power, Jesper Boysen.

Kæden har inden åbningen fået omdelt over en halv million tilbudsaviser, og det forventes, at der bliver solgt for mange millioner lørdag. Derfor er der også kaldt 100 medarbejdere ind til at tage sig af de mange forventningsfulde kunder.

- Kl. 7 klipper borgmesteren i Randers snoren for at markere åbningen, og hele dagen igennem vil vi komme rundt til dem, der står i kø, for at sørge for at de ikke keder sig, lyder det fra direktøren.

Randers er den første jyske by, som får en Power-butik. Kæden er derudover repræsenteret i Glostrup, Herlev, Odense og på Frederiksberg.     

Du kan se interviews med de første kunder i Randers øverst i artiklen.