Randers-træner: Vi blev straffet

Da Randers FC var ved at finde takterne, slog FC Nordsjælland kontra og scorede

Foto: Randers FC

Randers FC's nye cheftræner, den forfremmede assistenttræner Peter Elstrup, har kun haft tre dage på træningsbanen, før han skulle til sin første eksamen i trænersædet ude mod FC Nordsjælland i pokalsemifinalen.

Elstrup har brugt tid på at ranke spillernes rygge, men da de torsdag aften trådte ud på grønsværen i Farum Park, faldt afstivningen hurtigt sammen.

- Vi vidste godt, hvordan FCN skulle spilles, men det lykkedes bare ikke i starten af kampen. Deres kanter fik alt for meget plads, siger Peter Elstrup.

Og da Randers endelig fik flyttet spillet længere frem på banen i første halvleg, blev de straffet prompte af et flot kontramål af hjemmeholdets Rawez Lawan.

- Med de positive briller kan vi godt sige, at vi i slutningen af første halvleg kom mere med, men så scorede de pludseligt på en kontra, og det gjorde lidt ondt, siger Randers-træneren.

Bedre takter efter pausen
Efter Peter Elstrups peptalk i pausen viste Randers langt bedre takter i anden halvleg.

- Vi fik ikke spillet os til selvtillid, men vi fik kæmpet os til selvtillid i anden halvleg, hvor vi viste god moral. I pausen fokuserede jeg på ikke at skælde ud men at støtte spillerne, siger han.

Elstrup er dog kun tilfreds med den sidste halve time af kampen.

Cheftræneren erkender, at holdet savner en mand som Frank Kristensen, der er holdets farligste mand i boksen.

- Det er ikke sådan, at vi vil satse hele butikken på dødbolde, men det kan godt være, at det er det, der skal sætte os i gang. Og her er Frank Kristensen farlig, siger Peter Elstrup.