Randers taber endnu en kamp

Randers FC blev slået af FC Midtjyllland i de allersidste minutter i kampen

Foto: Fotogruppen Objektiv

Randers FC indkasserede her til aften sit tredje nederlag på stribe efter et tæt topopgør mod FC Midtjylland.

Det var ellers randrusianerne, som kom godt fra start i aftenens topbrag på AutoC Park. Allerede ni minutter inde i kampen bragte randrusianerne sig foran, men det var ikke nok til at sætte gæsterne på plads. Tværtimod.

Til gengæld fik FC Midtjylland overtaget og vandt kampen 2-1 i kampens døende minutter.

To et halvt minut før udløbet af de 90 minutter scorede Jakob Poulsen det afgørende mål, da hans indadskruede frisparksaflevering ikke blev rettet af og endte i netmaskerne via stolpen.

Randers FC, der leverede en spillemæssigt stærk præstation, har nu tabt tre kampe i træk i Superligaen. Klubben er fortsat nummer tre med 34 point.

Det så ellers lyst ud for værterne efter Mikael Ishaks tidlige føringsmål, men Randers forsømte at udnytte mulighederne.

Se: Todd vil score grimme mål

FCM-anfører Kristian Bach Bak udlignede til 1-1 lige før pausen, og det lignede længe slutresultatet.

Hjemmeholdet lagde hårdt ud, og efter ni minutters spil gav det bonus efter samarbejde mellem de svenske angribere Viktor Lundberg og Mikael Ishak.

Lundberg spillede bolden frem, og da FCM-midterforsvaret samtidig glemte enten at trække offside eller dække op, fik Mikael Ishak frit løb mod mål.

Den høje angriber bankede bolden ind bag endnu en svensker, FCM-målmand Johan Dahlin.

Minuttet efter blev gæsternes angriber Morten "Duncan" Rasmussen ramt af en forstrækning, og han måtte lade sig udskifte med Martin Pusic.

Surt for "Duncan", som ellers lige havde fået lov til at starte inde igen i den interne og interessante angrebsduel med Pusic, der er topscorer i Superligaen.

FCM-holdet have det skidt med Randers' konstante pres, og hjemmeholdet havde flere gode muligheder.

Flere chancer i tæt kamp

To minutter før pausen burde Randers-forsvareren Mads Fenger have scoret til 2-0, men helt fri headede han bolden over mål.

I stedet slog FCM til på holdets absolutte specialitet, dødbolde.

Det havde allerede flere gange vakt undren, at Randers havde forsømt at dække konsekvent op ved dødbolde, og kort før pausen gik det så galt for hjemmeholdet.

Erik Sviatchenko headede Jesper Lauridsens hjørnespark videre til Kristian Bach Bak, der pandede bolden i mål til 1-1.

Oven i scoringen måtte Randers udskifte islændingen Elmar Bjarnason i pausen, men holdet lod sig ikke kue.

Hjemmeholdet fortsatte med at producere chancer i anden halvleg, og både indskiftede Nicolai Brock-Madsen, Mikael Ishak og Viktor Lundberg havde gode muligheder.

I stedet slog Jakob Poulsen til kort før tid.