Randers-kvinder får ny direktør

Jens Jørgen Andersen er ny chef i klubben

Foto: Randers HK

51-årige Jens Jørgen Andersen er mandag blevet præsenteret som ny direktør for håndboldklubben Randers HK.

Efter næsten otte år i spidsen for Randers HK meldte Henrik Mortensen tidligere på året ud, at han forlader posten som direktør, da han har valgt at søge nye udfordringer.

Og nu er afløseren så fundet.

- Randers HK er en af Danmarks største klubber på talent- og elitesiden, og det skal vi blive ved med at være. Klubben har de senere år haft fokus på økonomisk stabilitet, hvilket er en betingelse for at kunne arbejde mere langsigtet end til næste kampdag, siger Jens Jørgen Andersen i en pressemeddelelse.

Han kommer fra et partnerskab i sportskonsulentvirksomhederne Frontrunner og Business in sport, hvor han udover at være rådgiver for professionelle håndbold- og fodboldtrænere, ligeledes har arbejdet med blandt andet netværksudvikling og kommerciel udvikling i sportens verden.

- Min opgave bliver blandt andet at videreudvikle det flotte arbejde Henrik Mortensen, klubben, de frivillige og medarbejderne har gjort. Randers HK har formået at involvere byen, og det gode arbejde skal vi bruge til at løfte klubbens kommercielle værdi endnu mere. Byen Randers har et stort hjerte for håndboldpigerne, og dette engagement skal vi kvittere for til byen, fans og ikke mindst det erhvervsliv, som er en uundværlig samarbejdspartner. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med opgaven, siger Jens Jørgen Andersen.

Jens Jørgen Andersen starter i Randers HK den 1. august, og han har en måneds overleveringstid sammen med den afgående direktør Henrik Mortensen.