Randers Kommune forsøger at rette op på Familieafdelingen

Efter år med kritik af kommunens Familieafdeling sættes ny plan i værk

Mandag blev en ny plan for Familieafdelingen i Randers Kommune sat i værk.

De seneste år har blandt andet langsom sagsbehandling og dårlig økonomi præget Familieafdelingen, derfor skal den nye plan få afdelingen på ret køl

- Det er jo sådan, at vi har arbejdet længe med Familieafdelingen, som har været ude i problemer, siger formand for børn- og skoleudvalget i Randers Kommune, Anders Buhl-Christensen (V).

- Familieområdet har, tror jeg, i mange år haft nogle problematikker og problemstillinger. Det er sådan, der er tre store områder i familieafdelingen. Der er det økonomiske, der er noget med arbejdsmiljøet i afdelingen, og så er der hele sagsbehandlingen. Alle tre dele skal tænkes sammen, fortsætter han.

Ny struktur i Randers

Ifølge udvalgsformand Anders Buhl-Christensen har man de seneste år ikke tænkt de her områder hver for sig. Derfor har de forskellige løsninger ikke formået at rette op på hele Familieområdet.

Kommunen har nu lavet en kraftig omstrukturering i afdelingen, holdt medarbejdersamtaler med alle ansatte og ansat en ny ledelse.

Den nye plan skal sikre kommunens borgere en bedre sagsbehandling, og at der kommer styr på både økonomi og arbejdsmiljø i afdelinger

- Jeg forventer, at vi over halvandet til to år kommer til at se væsentlige forbedringer på området. Jeg forventer, at vi kommer til at få nogle medarbejdere, som får et arbejdsmiljø, som gør, at det er dejligt at gå på arbejde, siger udvalgsformand Anders Buhl-Christensen (V).

- For jeg tror, at vi ved at have nogle glade og tilfredse medarbejdere, kan vi også lave nogle gode løsninger for de børn og familier, det hele handler om.

Se hele interviewet med udvalgsformanden i videoen øverst på siden.

Collage med antivac

Overlæge svarer på 6 spørgsmål fra corona-skeptikere

Untitled collage

Kan få ny og unik uddannelse i naboby - men det vækker ikke glæde

Vaccine dosis.

Vaccinationer udsat: Frontpersonale på COVID-19 afsnit får ikke andet stik som planlagt

politibil

Tyve brød ind i hus, imens familie var hjemme

IMG_4581

playBenny har lejligheden fyldt med Star Wars - og konen ligner Princess Leia

IMG_2005

playSilas og Aske skulle konfirmeres om fire måneder - nu er festdagen udskudt