Randers HK sikkert videre i Europa

De randrusianske håndbolddamer spillede sig lørdag aften til en kvartfinaleplads i EHF Cuppen, da de vandt hjemme over HBC Nimes

Første opgør i det franske endte uafgjort 27-27, så der var lagt op til en tæt og spændende kamp, da Randers HK og HBC Nimes lørdag aften tørnede sammen i returopgøret i Randers.

Det blev dog aldrig rigtig nervepirrende, fordi Randers HK takket være en fornem 2. halvleg trak fra gæsterne. Spændingen var dog intakt i det meste af 1. halvleg, omend randrusianerne kunne gå til pause foran 14-11.

Silkeborg-Voel røg ud af EHF Cuppen

Undervejs havde det østjyske mandskab været i førersædet stort set hele halvlegen, og det skulle kun blive bedre, som kampen skred frem.

Det var især fraværet af den stærke playmaker hos franskmændene, Mouna Chebbah, som var udslagsgivende. Den tidligere Viborg HK-profil var blevet skadet op til kampen, og hun manglede i den grad hos Nimes.

Stor målmandspræstation grundlagde sejren

Samtidig havde Randers-keeper Cecilie Greve en af sine bedre dage, og med mange redninger var hun en af årsagerne til, at hjemmeholdet kunne rykke fra i 2. halvleg.

I sidste ende vandt Randers HK med cifrene 33-21 og er nu videre til kvartfinalen i EHF Cuppen. Topscorer for holdet blev Jane Schumacher med syv mål, men også Camilla Dalby spillede en god kamp med sine seks fuldtræffere.

Tidligere lørdag nåede ligakollegerne fra Silkeborg-Voel lige akkurat ikke hertil, da holdet tabte over to kampe på reglen om udebanemål til svenske Höör H65.

Randers HK-HBC Nimes 33-21 (14-11).

Collage med antivac

Overlæge svarer på 6 spørgsmål fra corona-skeptikere

Untitled collage

Kan få ny og unik uddannelse i naboby - men det vækker ikke glæde

Vaccine dosis.

Vaccinationer udsat: Frontpersonale på COVID-19 afsnit får ikke andet stik som planlagt

politibil

Tyve brød ind i hus, imens familie var hjemme

IMG_4581

playBenny har lejligheden fyldt med Star Wars - og konen ligner Princess Leia

IMG_2005

playSilas og Aske skulle konfirmeres om fire måneder - nu er festdagen udskudt