Randers HK siger farvel til to

To spillere er færdige i Randers HK efter denne sæson

Foto: Hans Carstens

Både Stine Svangaard og Nanna Bugge er færdige i Randers HK til sommer.

Det fortæller direktør i Randers HK, Jens Jørgen Andersen.

Stine Svangaard har det meste af denne sæson været brugt som gardering på playmakerpositionen, og hendes kontrakt, der udløber efter sæsonen, bliver ikke forlænget.

- Hun har nogen åbenlyse spidskompetencer, men har ikke fået så meget spilletid i denne sæson og med den erfaring hun har, er det vigtigt for hende at komme et sted hen, hvor hendes forcer kommer mere i spil. Stine har haft nogle rigtigt gode indhop på det seneste og jeg er sikker på, at der findes en del klubber, der efterspørger en spiller med hendes kompetencer, professionalisme og gode indstilling til tingene både på og udenfor banen, siger direktøren til klubbens hjemmeside.

Nanna Bugges seneste tid i Randers HK har været plaget af skader, og hun skal nu ud og jagte spilletid i en anden klub.

- Nanna er jo en pige med et kæmpestort blåt hjerte og en spiller der har et potentiale, der rækker til mere end at sidde på bænken. Det er vigtigt, at Nanna kommer ud og får spillet noget håndbold og får nogle kampe i benene efter den langvarige skade, og det er alt andet lige nemmere, at få spilletiden andre steder end i Randers HK lige nu. Jeg er sikker på at Nanna, med hendes gå-på-mod og smittende humør, vil blive en stor gevinst, uanset hvilken klub der får glæde af hende fremover, siger Jens Jørgen Andersen.

Randers HK møder på onsdag København Håndbold på udebane. Den kamp spilles klokken 19.30.