Randers HK rykkede op på tredjepladsen

En sejr over Ringkøbing sikrede slutspilspladsen

01:27

1 af 2

Randers HK mødte onsdag aften Ringkøbing hjemme. Randers kæmper for at sikre sig en tredjeplads i grundspillet, det vil nemlig betyde, at Randers selv kan bestemme deres modstander i en eventuel kvartfinale om danmarksmesterskabet.

Og med en sejr på 36-26 over Ringkøbing, indtager Randers-holdet i øjeblikket tredjepladsen i ligaen.

- Det var en vigtig sejr, nu har vi to kampe tilbage, og nu er 100 procent sikker på slutspilspladsen. Så nu har vi ro på det, og så går vi efter at sikre tredjepladsen, siger Camilla Dalby.

Sender tophold hjem med øretæve

Trods en 10 måls-sejr, var der i pausen kun to måls forskel mellem Randers HK og Ringkøbing.

- Det var kun to mål, og jeg synes faktisk , at vi havde godt styr på det. Det handlede om, at vi lige skulle have styr på forsvaret, og i Ringkøbing løb vi også fra dem i anden halvleg, så jeg havde en god mavefornemmelse, siger Dalby.

Viborg og Team Tvis Holstebro mødes senere onsdag aften, og alt efter udfaldet af den kamp kan Randers HK miste tredjepladsen igen.

Foreløbig venter der nu Randers HK en landsholdspause, og så er der to kampe tilbage i grundspillet.

Randers HK-Ringkøbing 36-26 (17-14)

Randers HK: Camilla Dalby 10 (1), Jane Schumacher 9, Anne Katrine Danielsen 6, Linn Gossé 4, Camilla Degn 2, Rikke Vestergaard 2, Kathrine Heindahl 2, Clara Monti Danielsson 1.

Ringkøbing: Ane Eidem 7 (3), Mathilde Neesgaard 5, Michelle Brandstrup 4, Zeljka Nikolic 4, Ida Mikkelsen 4, Mia Biltoft 1, Simone Rasmussen 1.

Diskvalifikation: Michelle Brandstrup, Ringkøbing .

Udvisninger: Randers HK 2, Ringkøbing 5.

Tilskuere: 1.015.