Randers HK fyrer cheftræner

Derfor er Mads Brandt fortid i randrusiansk håndboldklub

Foto: TV2OJ / Randers HK

Efter godt og vel en halv sæson som cheftræner for Randers HK, modtog Mads Brandt i dag en fyreseddel.

Fyringen sker med øjeblikkelig varsel på grund af svigtende, sportslige resultater, skriver Randers HK i en pressemeddelelse:

- Vi har desværre konstateret, at den håbede fremgang generelt set er udeblevet, og at holdet i flere kampe har performet på et uacceptabelt niveau, hvorfor vi vælger at sadle om nu, inden de afgørende kampe om kvalifikation til slutspillet, siger direktør i Randers HK, Jens Jørgen Andersen.

Se også: Ny træner til Randers HK

Mads Brandt blev forfremmet til cheftræner i Randers-klubben efter en sæson som assistenttræner. En opgave, han overtog efter Jan Leslie. Før sin tid i Randers HK har Mads Brandt blandt andet været tilknyttet herreholdene i Vejle og HC Midtjylland.

I dagens pressemeddelelse understreger direktør for Randers HK, Jens Jørgen Andersen, at klubben har været glad for den indsats, som Mads Brandt har leveret:

- Mads er et stort trænertalent, en person med hjerte og gode værdier, og jeg er sikker på han vender tilbage på højeste niveau igen. Han vil blive savnet i klubben, men det er direktionen og bestyrelsens forpligtelse at kigge objektivt på tingene og træffe de hårde, men nødvendige beslutninger, siger Jens Jørgen Andersen.