Randers HK fyrer cheftræner

Derfor er Mads Brandt fortid i randrusiansk håndboldklub

Efter godt og vel en halv sæson som cheftræner for Randers HK, modtog Mads Brandt i dag en fyreseddel.

Fyringen sker med øjeblikkelig varsel på grund af svigtende, sportslige resultater, skriver Randers HK i en pressemeddelelse:

- Vi har desværre konstateret, at den håbede fremgang generelt set er udeblevet, og at holdet i flere kampe har performet på et uacceptabelt niveau, hvorfor vi vælger at sadle om nu, inden de afgørende kampe om kvalifikation til slutspillet, siger direktør i Randers HK, Jens Jørgen Andersen.

Se også: Ny træner til Randers HK

Mads Brandt blev forfremmet til cheftræner i Randers-klubben efter en sæson som assistenttræner. En opgave, han overtog efter Jan Leslie. Før sin tid i Randers HK har Mads Brandt blandt andet været tilknyttet herreholdene i Vejle og HC Midtjylland.

I dagens pressemeddelelse understreger direktør for Randers HK, Jens Jørgen Andersen, at klubben har været glad for den indsats, som Mads Brandt har leveret:

- Mads er et stort trænertalent, en person med hjerte og gode værdier, og jeg er sikker på han vender tilbage på højeste niveau igen. Han vil blive savnet i klubben, men det er direktionen og bestyrelsens forpligtelse at kigge objektivt på tingene og træffe de hårde, men nødvendige beslutninger, siger Jens Jørgen Andersen.

hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

Martin Damgaard

play Naboer vil hive politikere ud i virkeligheden: De skal vide, hvad de stemmer om

IKEA

play Derfor åbner IKEA ikke i morgen

Skærmbillede 2021-02-28 kl. 15.01.43

play Forpremiere: Ny serie følger familie, der har købt en hel zoo

6a0adb77-df5b-46a7-ba2b-27b2740e1419

Eksperter: Over halvdelen af positive lyntest kan være falsk positive

politibil

Politiet uddeler bøder og lukker vandpibecafé i Brabrand