Randers HK- drama i CL-kamp

Spillede uafgjort hjemme mod Buducnost

Randers HK spillede på hjemmebane uafgjort 20-20 mod Buducnost i Champions League, og jyderne ser dermed ud til at have udspillet sin rolle i turneringen.

Rent teoretisk kan de danske mestre dog stadig godt nå at avancere til semifinalerne, men det kræver en stor portion optimisme og en lige så stor Randers-klaphat at tro på, at resultaterne i de sidste to runder flasker sig for de blåblusede Randers-spillere.

Randers startede ellers godt ud i kampen, og efter en flot første halvleg kunne Jan Leslies tropper gå til pausen med en føring på 11-8 over de forsvarende Champions League-mestre.

Men fra anden halvlegs begyndelse hævede gæsterne niveauet, mens Randers ikke var i stand til at fortsætte de gode takter fra første halvleg. Derfor trak Buducnost fra, og gæsternes fysik så ud til at afgøre kampen. Randers kom dog igen foran på en stærk slutspurt - og en Buducnost-scoringspause på ti minutter.

Holdet havde muligheden for at snuppe sejren i den dramatiske slutfase, men franske Dembele misbrugte, da hun tog chancen fra fløjen, og dermed endte kampen altså uafgjort.

Randers ligger sidst i Champions League-gruppen med et enkelt point. Gruppens øvrige hold er Larvik og Györ, og det er netop de to klubber, som Randers skal møde i de sidste to runder.