Randers HH mister stor profil: Studiet tager for meget tid

Herreligaholdet fra Randers må fremover undvære playmaker Kasper Bonnesen

Kasper Bonnesen (th) kommer ikke til at score flere mål for Randers HH. Foto: Hans Carstens

Det er turbulente tider hos de randrusianske håndboldligaherrer fra Randers HH. For nylig blev cheftræner Jesper Holm fyret, og nu har en af de største profiler på holdet, Kasper Bonnesen, valgt at stoppe med øjeblikkelig virkning.

Han har ikke kunnet få medicinstudier og håndbold på højeste planer til at passe sammen, og derfor tager han nu konsekvensen og sætter fuld fokus på uddannelsen.

Læs også Randers HH fyrer træneren efter skidt sæsonstart

- Kasper er meget optaget af sin uddannelse, og han kan pt. ikke få den og håndbold på topniveau til at fungere. Kræfterne og energien er der ikke, så derfor vil han hellere stoppe nu end fortsætte på halv kraft, forklarer sportschef i Randers Herre Håndbold, Peter Hansen.

Ligger klart sidst
Kasper Bonnesen har været i klubben siden 2006 og har næsten været med helt fra starten, og sportschefen beklager da også afskeden med en rigtig klubmand, men har fuld forståelse for beslutningen.

- Kasper vil ikke ligge sine holdkammerater til last ved kun at være for halv kraft, og derfor er det en naturlig udvej, og vi ønsker ham al mulig held og lykke, siger Peter Hansen.

Læs også Nye bank til Randers i herrernes række

Randers HH trænes i øjeblikket af den tidl. assistenttræner Martin Hjortshøj, som nu fremadrettet ikke har Kasper Bonnesen til rådighed.

I ligaen ligger Randers HH sidst med blot to point efter ni kampe. Fredag venter en svær udekamp mod Aalborg Håndbold.