Randers HH fyrer træneren efter skidt sæsonstart

Randers HH er på udkig efter en ny træner, efter klubben mandag har sagt farvel til Jesper Holm

Jesper Holm

1 af 2

Randers Herre Håndbolds ligahold skal have ny træner.

Det ligger fast, efter klubben mandag har opsagt samarbejdet med Jesper Holm.

Det sker efter en række utilfredsstillende resultater efter oprykningen til landets bedste række i sommers.

- Der er ingen tvivl om, at Jesper er en dygtig træner, men efter syv nederlag i otte kampe har vi følt, at det var tid til at prøve noget andet, siger Flemming Olsen, der er formand for Randers Herre Håndbold, i en pressemeddelelse.

Læs også Håndbold: Randers HH fik et stort GOG i nødden

Træneren selv modtog tidl. mandag den triste besked om fyringen.

- Jeg blev da overrasket, men ved også, at i den her verden, er der nogen, som kan finde på at tage beslutninger som denne. Det må jeg bare acceptere, siger Jesper Holm til tv2oj.dk.

Den nu forhenværende cheftræner fortæller, at der ikke har været krisemøder med bestyrelsen, og derfor har han heller ikke haft tid til at gøre sig overvejelser om sin egen fremtid.

Læs også Århus Håndbold gravede Randers dybere ned i hullet

- Min kontrakt løb i to år endnu, så jeg har slet ikke tænkt over, hvad jeg nu skal. Først og fremmest vil jeg evaluere på, hvad jeg har lavet i Randers HH, lyder det fra Jesper Holm.

Bestyrelsesformand Flemming Olesen oplyser, at han og resten af bestyrelsen nu i samarbejde med sportschefen er på udkig efter en træner, der kan tage over på længere sigt. Foreløbigt overtager assistenttræner Martin Hjortshøj ansvaret for førsteholdet.

Randers HH ligger sidst i 888 Ligaen med blot to point, der kom i hus efter en sejr over oprykkerkollegaerne fra Tønder. Senest blev det til et stort nederlag mod fynske GOG.