Randers FCs Fisker: Nu ser vi fremad

Randers FCs Kasper Fisker vil se fremad efter en uge med uro i spillertruppen

03:22

1 af 2

Søndag tabte Randers FC med 1-0 til Brøndby IF på udebane i Superligaen.

Kampen blev et punktum ovenpå nogle turbulente dage i den østjyske fodboldklub, hvor den nu tidligere anfører Christian Keller og Jonas Borring har været i fokus, efter det kom frem, at Keller har indledt et forhold til holdkammeratens kone, som denne er ved at blive separeret fra.

- Selvfølgelig har det påvirket truppen, men vi viste i den grad, at vi står sammen, og vi kæmpede for hver en centimeter på banen. Det var en kæmpe, kæmpe fight. Så det har egentlig bare påvirket os på en positiv måde, selvom der har været meget uro. Men vi var 11 mand på banen, heldigvis, selvom vi manglede et par stykker, siger Kasper Fisker med henvisning til, at Jonas Borring har fået fri, og at Randers-træner Colin Todd havde vraget Christian Keller til søndagens kamp.

Direktøren: Kun træneren der sætter holdet i Randers FC

Nu ser vi fremad

- Jeg vil rigtig gerne snakke om fodboldkampen, og det andet har jeg egentlig langt bag mig nu, og nu ser vi fremad. Det begyndte vi på, da dommeren fløjtede kampen i gang, siger Kasper Fisker.

Randers FC har nu spillet tre kampe i foråret i Superligaen, og her er det blevet til én scoring og et enkelt point.

- Vi har scoret et mål i tre kampe, og det er ikke super fedt. Det handler om skarphed. I udekampen i Esbjerg var det andre ting, men her i Brøndby var det skarpheden, der manglede, siger Kasper Fisker.

Ingen krisesnak, men presset vokser

Han mener, at holdet er under pres, men at både mål og point nok skal komme.

Colin Todd: Respekten for Keller er væk

- Vi er ikke i krise. Ikke med den indsats, vi leverede i Brøndby. Men selvfølgelig er vi under pres, det er vi er da i og med, at vi har fået et point i tre kampe. Vi vil gerne have mange flere, så selvfølgelig er vi under pres nu, men vi tager det stille og roligt, og vi ved, at vi nok skal få vores point, hvis vi bygger vores spil op, sådan som vi er i gang med at gøre nu, siger Kasper Fisker.

Efter 21 runder i Superligaen har Randers FC hentet 28 point, hvilket rækker til en syvendeplads i landets bedste række.

Næste opgave for Randers FC er på onsdag, hvor holdet møder FC København i Parken. Her skal kronjyderne forsøge at spille sig videre til semifinalen i DBU Pokalen. Den kamp spilles klokken 17.00 i København.

I videoen øverst på siden kan du se interviewet med Kasper Fisker.