Randers FC vinder sportspris

Pokaltitel, europæisk græs og top seks gør, at Randers FC er årets sportsnavn i byen.

Fredag aften var der sportsfest i Randers, da årets sportsnavn skulle kåres.

Titlen er givet siden 1958, uddelt af Randers Amtsavis. Og i år gik den til byens fodboldhold, Randers FC, som sidste år kunne fejre pokaltitlen, og i år har spillet sig i top seks og dermed mesterskabsspillet. 

Klubben nåede desuden de europæiske græsplæner, og det er nu disse præstationer, som honoreres.

- Vi husker jo alle de mange oplevelser sidste år som rigtig store. At blive anerkendt for det, er vi naturligvis meget taknemlig for. Vi kan mærke, at folk interesserer sig meget for, hvad vi gør - og den opbakning betyder rigtig meget for os. Jeg håber, at dette her kan give hele holdet et lille spark. Vi drømmer jo alle om at komme ud i Europa igen, siger cheftræner Thomas Thomasberg i en pressemeddelelse.

Med kåringen modtager klubben 20.000 kroner.
Med kåringen modtager klubben 20.000 kroner. Foto: Ole Jakobsen

 

Under fredagens sportsfest blev den tidligere håndboldspiller Janne Kolding desuden indlemmet i Wall of Fame som 24. medlem. 

quote Vi husker jo alle de mange oplevelser sidste år som rigtig store. At blive anerkendt for det, er vi naturligvis meget taknemlig for.

Thomas Thomasberg, cheftræner

I alt blev der uddelt 11 priser til det lokale idrætsliv. Overrækkelserne skete i samarbejde med Sparekassen Kronjylland og Randers Talent og Elite. 

Randers FC møder i morgen, søndag, SønderjyskE på udebane i den Superligaens sidste runde.