Randers FC videre i Pokalen

Smal kronjysk udesejr over Næstved

Tilbage i august sidste år lykkedes det Næstved at besejre Randers, da de to hold begge spillede i 1. division (billedet). Tirsdag aften tog kronjyderne hævn. Foto: Randers FC

Superligaklubben Randers FC er videre i pokalturneringen i fodbold efter en sejr på 2-1 ude over Næstved.

Kronjyderne stillede op uden flere af klubbens profiler. Således fik blandt andre Jonas Kamper, Remco van der Schaaf og Ronnie Schwartz lov til at hvile benene, mens flere af de mere uprøvede kræfter fik chancen.

I første halvleg af tirsdagens udekamp var det svært at se, at Næstved til daglig frister en tilværelse to rækker under de østjyske gæster. De første 45. minutter endte uden mål.

I front efter langskud

Efter pausen satte kronjyderne stamspilleren Tidiane Sane på banen, og det skabte ifølge randersfc.dk mere fornuft over østjydernes opspil.

Et perfekt langskud fra islandske Elmar Bjarnason og et flot hovedstødsmål af Pierre Boya sendte Randers på sejrskurs, inden det i overtiden lykkedes Næstved at reducere til 1-2.

Sejren betyder, at Randers FC er med i bowlen, når der trækkes lod til fjerde runde i pokalturneringen, også kaldet DBU Pokalen.