Randers FC: Vi tager den med ro

Ingen grund til bekymring trods spil-sag

Foto: TV2OJ / Fotogruppen Objektiv

Selvom de to tyske bookmakere Tipico og Cashpoint tirsdag aften lukkede for spillet på fredagens kamp mellem Randers og FC Vestsjælland, så er der ingenting at bekymre sig om.

Det fortæller administrerende direktør i Randers FC Hans-Peter Rasmussen til TV 2 | ØSTJYLLAND

- Vi kan jo ikke gøre noget, så vi skal bare forholde os til spillet på banen, selvom jeg gerne havde set, at vi havde været det her foruden, fortæller han her til eftermiddag.

Pressechef for Tipico, Dominic Sauer, oplyser til bettingsitet betxpert.com, at lukningen skyldes at spillemønstret på kampen virker mistænkeligt, og at de lukkede kampen af sikkerhedsmæssige grunde.

Se også: Lukker spil for Randers FC

Bekymringer er der dog ingen af hos Hans-Peter Christensen. Selvom sagen er blevet indberettet til DBU, er han sikker på, at der styr på sagen.

- Vi føler os helt trygge i det system, vi er en del af. Jeg har fuld tillid til at både DBU og UEFA gør deres arbejde i den her sag, fortæller han.

- Vi har i øvrigt en 100 procent fast procedure overfor vores spillere i forhold til det her, så der er ikke noget at komme efter.

For Hans-Peter Rasmussen handler det bare om at komme videre.

- Vi kan jo hverken gøre fra eller til. Vi skal bare fokusere på at levere gode resultater på banen i morgen, og det er jeg helt sikker på at vi gør, fortæller han.