Randers FC tabte til Brøndby

Søndag eftermiddag led de lyseblå et knebent nederlag til Brøndby IF

1 af 10

Der var lagt op til noget af et brag, da Randers FC søndag gæstede den københavnske vestegn og Brøndby IF. Begge hold havde haft en turbulent uge, så det var ventet med spænding, hvem der bedst kunne fokusere på det sportslige.

Randers FC truppen var splittet efter, at den tidligere anfører og midtbaneprofil Christian Keller har valgt at indlede et forhold med holdkammeraten Jonas Borrings kone. Flere spillere havde af samme grund været til ledelsen inden opgøret og krævet Keller smidt af holdet. Det endte da også sådan, og kronjyderne måtte klare sig uden både Keller og Borring.

Keller: Jeg fortsætter uanset hvad

Om det var de tos fravær, der var årsagen, skal være usagt, men det var klart værterne fra Brøndby, som kom bedst ud til opgøret. Ad flere omgange var de blågule tæt på at bringe sig foran, men Karl Johan Johansson i Randers-målet afviste.

Langsomt spillede gæsterne sig så ind i kampen. Randers FC fik tilmed spillet sig frem til et par mere eller mindre store chancer, og hvis den havde stået lige ved pausen, havde det været meget fair.

Ikke mange åbne chancer

Men Brøndbys kantspiller David Boysen ville det anderledes. I det 44. minut trillede han bolden ind over stregen efter en dyb stikning. Der var således masser at tage fat på under pauseteen for cheftræner Colin Todd.

Efter pausen kom de lyseblå da også klart bedre ud, og forholdsvis hurtigt satte Randers FC sig på spillet. Brøndby lurede dog stadig på opstillinger, som flere gange var ved at resultere i det afgørende mål.

Borring: Jeg spiller ikke så længe Keller er der

Det kom dog aldrig, og selvom kronjyderne havde bolden meget, kom man ikke rigtig frem til de helt åbne muligheder. Opgøret endte dermed 1-0 til Brøndby IF.

Resultatet betyder, at Randers FC rykker ned på en syvendeplads i superligaen. Dagens modstander er nummer 4.