Randers FC taber hjemme

Ingen fest på tribunerne på AutoC Park

Randers lignede længe et hold, der ville tage alle tre point hjemme mod AC Horsens i søndagens superligakamp.

Men oprykkerne endte med at tabe kampen 0-1 til et Horsens-hold, der rejste sig oven på en ordentlig øretæve i Europa Leage, hvor Horsens tabte 0-5 på udebane til Sporting Lissabon i torsdagens returkam, hvor det endte med et samlet 1-6-exit.

Horsens haler ind på Randers

Horsens lå før kampen i den nederste halvdel af rækken, men halede med de tre point ind på Randers, som har imponeret i begyndelsen af sæsonen. Randers har 12 point efter otte kampe, mens Horsens nu har 11 point.

Henrik Toft var egentlig på vej til at blive udskiftet med en mindre skade, men angriberen nåede heldigvis for Horsens at få den chance, som blev omsat til kampens afgørende mål.

Skuffet Kamper

Randers kæmpede for at fremtvinge en udligning, men det endte dog med et nederlag til Randers for anden gang i træk på randrusianernes hjemmebane.

- Jeg er sindssygt skuffet. Nu kommer der en landsholdspause på to uger, og den tid skal vi bruge på at komme os over de småskader, der er rundt omkring. På den måde håber jeg, at vi er klar til at hive tre point hjem i næste kamp, siger Jonas Kamper til TV 2 | ØSTJYLLAND.